Bewust worden

Gespreksgroep Aquarius


De bedoeling van deze gespreksgroep is om stil te staan bij het leven. Dan heb ik het niet over het dagelijkse hectische leven van werken, stressen, en de dagelijkse sleur in het leven. Ik heb het over het vragen naar het waarom, zoals bestaat er zoiets als toeval? Wie of wat is god? Wat is bewustzijn? Wat is inzicht? Wie ben ik in het grote geheel? Weet je wat spiritualiteit is? Vraag jij je wel eens af waarom jij op deze planeet bent Wat het doel daar van is? Door bij deze of anderen vragen eens stil te staan kun jij je weer gaan heinneren wie jij bent in het grote plaatje op deze planeet. Want uiteindelijk gaat het erom dat jij je herinnert wie jij bent. Zodat jij op deze manier ervaart dat jij en niemand anders de teugels in handen hebt in jouw leven je hebt altijd een keuze. Dat is jou vrije wil.

 Het Aquarius Tijdperk

Wij leven op het moment in een tijd dat het Aquarius tijdperk wordt genoemd of wel waterman tijdperk Dit tijd perk beslaat de periode van 2000 tot 4000 de komende twee millennia. Waar wij in het vissen tijdperk bezig waren met oorlog, hebzucht, egoïsme, geld en macht. Is het de bedoeling in het Aquarius tijdperk meer liefde, tolerantie, begrip, samenhorigheid, samenwerking, te onderhouden. Zo dat men leert om een te zijn met elkaar en echte liefde ervaart door elkaar te nemen zoals als men is en niet zoals men wil dat een ander is. Zodat er een hemel op aarde ontstaat die de mensheid samen creëert. Want de mens heeft het zelf in de hand hoe deze tijd afloop. Er wordt ons zoveel aangereikt de keuzes is wat je er mee doet. Wij hebben altijd een keuze dat is onze vrije wil.

hart

De Aquarius Zuivering

Het begin van het Aquarius tijdperk waar wij nu op het moment in zitten. Wordt ook wel de Aquarius zuivering genoemd. Het is een tijd waarin de totale transformatie van het leven van mens en aarde teweeggebracht wordt. Alles wat niet strookt met de bedoeling van de (kosmische mens de mens in wording) en het leven vanuit het hart zal afgebroken worden. Deze afbraak brengt een tijd van onrust met zich mee, Die de huidige mens al kan waarnemen waar voornamelijk veel angst heerst die de overhand heeft. Men gaat meer leren van uit het hart te handelen.

Hoe wij dat gaan doen

stoelWij gaan dit doen door gebruik van inzicht kaarten, bewustzijnskaarten, themakaarten, meditatie zo is het ook mogelijk om zelf een boek mee te nemen om dat dan samen met de groep te bespreken. Dat doen wij in een huiselijke en ontspannende sfeer. Voor een natje en een droogje wordt gezorgd.

De groep wordt door mijzelf geleid maar eigen inbreng is welkom.

De gespreksgroep is om de veertien dagen van 20:00 tot 21:30 uur.
Bijdrage is €5 per avond.

Voor verdere informatie of het maken van een afspraak neem dan gerust telefonisch contact met me op of maak gebruik van hetcontactformulier

Ik verheug mij erop jou te ontmoeten in mijn praktijk. Meer weten? Lees ook eens mijn pagina over energetische healing in Limburg.

Liefst Ellie