Corona

Yin-Yang-TAOCorona Virus versus Spiritualiteit Cursus

Ik zal mijn visie weergeven omtrent de relatie tussen deze 2 onderwerpen. Dat we alle in de ban zijn van het Corona virus dat lijkt me wel duidelijk. De een iets meer dan de ander. Dat wij er nog lange tijd mee geconfronteerd zullen worden is ook wel duidelijk. Heb jij je ook wel eens afgevraagd waarom is dit virus er en wat wil het zeggen? Denk jij ook dat na de Corona tijd de wereld er anders uit zal zien. Maar is dat wel zo ????. Als wij als mensheid er niet van leren, dan vallen wij weer terug in de oude patronen. We kunnen alleen de wereld en hoe we ermee omgaan veranderen als we als individue veranderen. Jij bent er wellicht bewust van echter weet je wellicht niet hoe je dat moet aanpakken. Het is nl niet iets wat vandaag op morgen plaats vindt. Het heeft tijd nodig. Tijd die je in jezelf moet investeren. Je moet de discipline opbrengen het te doen.

Er zijn twee manieren hoe om te gaan met deze Corona tijd. Angst of het de kop bieden, door inzicht dat van binnenuit komt. Het is de bedoeling dat je meer inzicht krijgt en dan ook leert er anders naar te kijken en handelen, zodat je de angst los kunt laten. Hierdoor ga jij je beter in je vel zitten en ook je immuunsysteem kan versterken.
Ik kan jou hierin ondersteunen door de cursus De Reis naar Jezelf en de workshop Healing TAO.
De cursus Reis naar Jezelf kan jou ondersteunen in jou spirituele ontwikkeling door meer bewustzijn, inzicht en jezelf leren te kennen.
Healing TAO ondersteunt jou om te leren omgaan met emoties, gevoelen. Tevens luisteren naar jou lichaam en ontstressen. Waardoor je zo ook meer energie gaat krijgen.

Ik zal hieronder verder op deze 2 onderwerpen ingaan en de relatie tot Corona uitleggen.
Wat ik wil benadrukken is dat ik uitsluitend een op een cursussen geef en me nadrukkelijk houdt aan de richtlijnen van RIVM (waaronder de 1,5 m afstand). Dit geldt niet alleen voor de cursus maar ook in mijn prive situatie. Ik verwacht van jou dat je het zelfde in acht neemt.
Dan als laatste. Verandering van mensen heeft tijd nodig. Begin jij eraan, infecteert andere ermee. Dan zal net zoals bij een virus uiteindelijk de mensheid immuun worden voor ons oude denk patroon. Spirituele ontwikkeling is het Vaccin hiervoor.
Ben je geïnteresseerd in een van deze cursussen, neem vrijblijvend contact met me op.

Daarnaast is Chi Kung ook goed voor meer in balans te komen en voor meer ontspanning, harmonie en rust in je hoofd. Zeker in deze tijd is dat belangrijk. De Chi Kung wordt ook 1 op 1 gegeven ivm de sociale distance.

“Samen op weg naar een mooiere wereld”

Yin-Yang-TAOCorona en mijn cursussen

Voornamelijk nu, in de Corona tijd waar we in leven waar alles stilstaat,is het belangrijk om eens stil te staan wat dit virus ons wil zeggen. Ik noem het het virus van bewustzijn en inzicht. Het zegt ons het volgende:
– Sta eens stil wat je nu eigenlijk wil.
– Leren te luisteren naar wat jou lichaam jou zegt.
– Waarom je hier bent op deze planeet.
– Het zegt ook; luister eens naar je gevoel, uit je emoties, ga eens diep in jezelf, kom bij jezelf thuis.
– Het virus tijdperk geeft je nu alle tijd om daar eens bij stil te staan. Daarom bied ik je nu deze ondersteuning dmv de cursussen, om je hierin te helpen.

Dit doe ik door een cursus “Reis naar jezelf” en door “Healing TAO”. Deze cursussen zullen jou in deze moeilijke tijd kan ondersteunen en je meer bewust van jezelf te worden.

De cursussen zijn:

Yin-Yang-TAOHeaing TAO Basis

Healing TAO is voor in deze Corona tijd, waarin wij nu leven, een heel goede ondersteuning om echt contact te maken met jou organen en lichaam. Beter te leren luisteren wat het nodig heeft en jou energie te vergroten en tevens jou immuunsysteem te versterken. Het helpt jou ook beter leren omgaan met je emoties en gevoelens. Voornamelijk om je angst hier omtrent los te kunnen laten.

Yin-Yang-TAODe Reis naar Jezelf

De Reis naar Jezelf kan in deze Corona tijd waarin we leven een grote ondersteuning zijn door eens stil te gaan staan :
– Wat valt er te leren uit de Corona tijd?
– Hoe kan ik hiermee omgaan?
– Wat wil ik eigenlijk met mijn leven?
– Wat voelt goed voor mij?
– Waarom ben ik hier op deze aarde?
– Wie ben ik eigenlijk?
– Leren te ontstressen en vertrouwen te hebben.
– Tijd voor jezelf maken?

Verdere informatie over inhoud, tijd en kosten zijn terug te vinden op de pagina’s:

Healing TAO Basis
Reis naar jezelf

Wil jij je aanmelden dan kan dat via deze link.