Samenwerking

Corona Virus versus Spiritualiteit cursus


Ik zal mijn visie weergeven omtrent de relatie tussen deze 2 onderwerpen. Dat we alle in de ban zijn van het Corona virus dat lijkt me wel duidelijk. De een iets meer dan de ander. Dat wij er nog lange tijd mee geconfronteerd zullen worden is ook wel duidelijk. Heb jij je ook wel eens afgevraagd waarom is dit virus er en wat wil het zeggen? Denk jij ook dat na de Corona tijd de wereld er anders uit zal zien. Maar is dat wel zo? Als wij als mensheid er niet van leren, dan vallen wij weer terug in de oude patronen. We kunnen alleen de wereld en hoe we ermee omgaan veranderen als we als individu veranderen. Jij bent er wellicht bewust van echter weet je wellicht niet hoe je dat moet aanpakken. Het is namelijk niet iets wat vandaag op morgen plaats vindt. Het heeft tijd nodig. Tijd die je in jezelf moet investeren. Je moet de discipline opbrengen het te doen.

Er zijn twee manieren hoe om te gaan met deze Corona tijd. Angst of het de kop bieden, door inzicht dat van binnenuit komt. Het is de bedoeling dat je meer inzicht krijgt en dan ook leert er anders naar te kijken en handelen, zodat je de angst los kunt laten. Hierdoor ga jij je beter in je vel zitten en ook je immuunsysteem kan versterken.
Ik kan jou hierin ondersteunen door de cursus De Reis naar Jezelf en de workshop Healing TAO.
De cursus Reis naar Jezelf kan jou ondersteunen in jouw spirituele ontwikkeling door meer bewustzijn, inzicht en jezelf leren te kennen.
Healing TAO ondersteunt jou om te leren omgaan met emoties, gevoelen. Ook luisteren naar jouw lichaam en ont stressen. Waardoor je zo ook meer energie gaat krijgen.
corona spiritueel
Ik zal hieronder verder op deze 2 onderwerpen ingaan en de relatie tot Corona en spiritueel uitleggen.
Wat ik wil benadrukken is dat ik uitsluitend een op een cursussen geef en me nadrukkelijk houdt aan de richtlijnen van RIVM (waaronder de 1,5 m afstand). Dit geldt niet alleen voor de cursus maar ook in mijn privé situatie. Ik verwacht van jou dat je hetzelfde in acht neemt.
Dan als laatste. Verandering van mensen heeft tijd nodig. Begin jij eraan, infecteert andere ermee. Dan zal net zoals bij een virus uiteindelijk de mensheid immuun worden voor ons oude denk patroon. Spirituele ontwikkeling is het Vaccin hiervoor.
Ben je geïnteresseerd in een van deze cursussen, neem vrijblijvend contact met me op. Daarnaast is Chi Kung ook goed voor meer in balans te komen en voor meer ontspanning, harmonie en rust in je hoofd. Zeker in deze tijd is dat belangrijk. De Chi Kung wordt ook 1 op 1 gegeven i.v.m. de sociale distance.

“Samen op weg naar een mooiere wereld”

Corona spiritueel en mijn cursussen

corona spiritueel Voornamelijk nu, in de Corona tijd waar we in leven waar alles stilstaat, is het belangrijk om eens stil te staan wat dit virus ons wil zeggen. Ik noem het, het virus van bewustzijn en inzicht. Het zegt ons het volgende:
– Sta eens stil wat je nu eigenlijk wil.
– Leren te luisteren naar wat jouw lichaam jou zegt.
– Waarom je hier bent op deze planeet.
– Het zegt ook; luister eens naar je gevoel, uit je emoties, ga eens diep in jezelf, kom bij jezelf thuis.
– Het virus tijdperk geeft je nu alle tijd om daar eens bij stil te staan. Daarom bied ik je nu deze ondersteuning d.m.v. de cursussen, om je hierin te helpen.

Dit doe ik door een cursus “Reis naar jezelf” en door “Healing TAO”. Deze cursussen zullen jou in deze moeilijke tijd kan ondersteunen en je meer bewust van jezelf te worden.

De cursussen voor spiritueel Corona zijn:

Healing TAO Basis

Healing TAO is voor in deze corona spiritueel tijd, waarin wij nu leven, een heel goede ondersteuning om echt contact te maken met jouw organen en lichaam. Beter te leren luisteren wat het nodig heeft en jouw energie te vergroten en ook jouw immuunsysteem te versterken. Het helpt jou ook beter leren omgaan met je emoties en gevoelens. Voornamelijk om je angst hier omtrent los te kunnen laten.

De Reis naar Jezelf

De Reis naar Jezelf kan in deze Corona tijd waarin we leven een grote ondersteuning zijn door eens stil te gaan staan :
– Wat valt er te leren uit de Corona tijd?
– Hoe kan ik hiermee omgaan?
– Wat wil ik eigenlijk met mijn leven?
– Wat voelt goed voor mij?
– Waarom ben ik hier op deze aarde?
– Wie ben ik eigenlijk?
– Leren te ont stressen en vertrouwen te hebben.
– Tijd voor jezelf maken?

Verdere informatie over inhoud, tijd en kosten zijn terug te vinden op de pagina’s:

Healing TAO Basis
Cursus Spirituele Ontwikkeling

Voor verdere informatie of het maken van een afspraak neem dan gerust telefonisch contact met me op of maak gebruik van het contactformulier.

Ik verheug mij erop jou te ontmoeten in mijn praktijk.

Liefst Ellie

geel