Bewust Ontspannen

 

Universele levens energie

 

Harmonie

 

Intuïtie

 

Chi

 

Loslaten

 

Spirituele groei

Spiritueel Centrum Via Novalis voor Persoonlijke Ontwikkeling


Intentie van Spiritueel Centrum

Elle en Harrie heten jullie van harte welkom in het Spirituele Centrum Via Novalis. Spiritueel Centrum Via Novalis waar je terecht kunt voor jouw persoonlijke ontwikkeling en ontspanning. Het is een centrum die jou ondersteunt op jouw eigen uniek pad. Die jou helpt te ontdekken: Wie ben ik? Wat wil ik? Wat doet mij goed? Jezelf leren op nummer een te zetten en te zien hoe uniek jij bent. Het helpt jou om van uit het negatieve het positieve te leren zien. Het ondersteunt jou om beter met jouw uitdagingen om te gaan in jouw dagelijkse leven en met jouw emoties en gevoelens. Het ondersteunt jou om meer uit jezelf te halen en in te zien hoe waardevol je bent en dat jij de bestuurder bent van jouw eigen auto. Dat jij jouw leven zelf in de hand hebt. Dat jij bepaalt hoe jij jouw leven wilt in kleuren. Dit wordt gedaan in een huiselijke en warme sfeer waar jij je thuis kunt voelen en waar jij centraal staat.

spiritueel centrumHet Spiritueel Centrum Via Novalis is ontstaan doordat wij zelf erachter zijn gekomen dat we tegen onze eigen muren opliep. Door middel van onze eigen levenservaringen zijn wij voor de keuze komen te staan; zo doorgaan of een andere weg te kiezen en aan onszelf werken, waardoor we meer rust en bewustzijn kan creëren. Wij  hebben voor het laatste gekozen en er geen minuut spijt van gehad. Wij zijn gaan inzien en heb geleerd dat wij onze eigen muren kan afbreken. Wij zijn op een andere manier naar mijn problemen gaan kijken en hebben geleerd deze op te lossen. Nu kijken wij naar het verleden met een positieve blik. Uiteindelijk heeft ons verleden ons gemaakt zoals wij nu zijn, namelijk de bestuurder van onze eigen auto.

Via Novalis betekend voor ons om weer terug te komen bij mezelf. Dat we meer zijn dan alleen maar lichaam en verstand. Dat we ook een mens zijn van emoties en gevoelens. Dat we contact kan maken met ons lichaam en organen, maar ook met de stilte, gevoelens en emoties. Dit door bv de bewegingen die we maken met ons lichaam. Door te leren luisteren naar de signalen van het lichaam. Door bewuste ontspanning, komen wij tot onze eigen kern. Wij leren onszelf hierdoor beter kennen.

spiritueel centrum

Onsdoel is dan ook om anderen te helpen hun eigen bewustwording te doorlopen en hierdoor een meerwaarde aan zijn of haar leven te geven. Dit door te ontdekken dat alles een geheel is, dat jezelf de chauffeur van jouw voertuig bent. Dat jij jouw eigen geluk in handen hebt. Daardoor kom je thuis in jouw lichaam en kern, namelijk je HART.

In het Spiritueel Centrum Via Novalis kun je terecht voor:

Energetische behandeling: De technieken die ik hier voor gebruik zijn Reiki, Magnetiseren en van mijn paranormale gaven.

Magnetiseren: Bij de behandeling leg ik de handen op jou of boven jouw lichaam. Dit doe ik door mij intuïtief op jou in te stellen en mijn handen laat leiden waar op dat moment de blokkade zit. Zodat de energie in jouw lichaam weer vrij kan stromen en de blokkade wordt opgelost. Hierdoor kunnen klachten verminderen of verdwijnen.

Reiki: Door het over brengen van universele energie (ook wel Chi genoemd) wordt het zelf herstellend vermogen geactiveerd. De helende energie is op jou persoonlijk afgestemd en gaat daar heen waar het op dat moment nodig is. Deze energie gaat naar de plaatsen die geblokkeerd zijn en kan deze blokkades opheffen. Overtollige energie wordt verwijderd en zorgt er voor dat de levensenergie weer vrij kan stromen door jouw lichaam, waardoor jouw klachten kunnen verminderen of verdwijnen.

Reiki inwijding: Als je een aantal Reikibehandelingen hebt gehad en je wil zelf Reiki gaan doen kun je ook door mij ingewijd worden om jezelf leren te behandelen. Of je wil zelf nog meer met Reiki gaan doen zoals zelf mensen gaan behandelen. Dat kan met Reiki 2 Reiki 3A en Reiki 3B.

Cursus Spirituele Ontwikkeling “De reis naar jezelf”: In het Spiritueel Centrum Via Novalis wordt deze cursus gegeven. Het doel van de cursus is jouw ondersteuning te geven met jou persoonlijke ontwikkeling. Dat wordt gedaan met het boek “Niet morgen maar nu” van Wayne Dayer. Hierbij maak je huiswerk en doen we aan na bespreking. Er wordt ook gebruik gemaakt van spirituele spelen, inzicht, bewustzijnskaarten, meditatie en Chi Kung oefeningen. Dit kan zowel individueel als in groepsverband maxi 4 personen.

Spiritueke Begeleiding: Ben jij op zoek naar wie je werkelijk bent? Heb je al langer het idee dat je jou plaats in deze hectische wereld niet kunt vinden? Worstel je al langer met allerlei emotionele zaken? Heb je daarbij al allerlei instanties afgelopen en heb je daar de warmte en begrip die je zoekt  niet gevonden? Of heb je nog überhaupt er nog niets mee gedaan en vindt je nu dat het tijd is om aan jezelf te gaan werken? Dan ben je wellicht bij mij aan het goede adres.

Happy Me: Je bent op mijn site terecht gekomen omdat er iets met jou loopbaan lees werk aan de hand is waarover je niet tevreden bent. Dit kan van alles zijn. Verkeerde beroep, bedrijf, functie, afdeling, collega’s enz. Wellicht te stressvolle baan of nog erger je loopt tegen of hebt een burn-out.  Voor zowel Loopbaanbegeleiding als voor Burn Out bieden we jou een op maat gemaakt cursus aan.

Gespreksgroep Aquarius: Dat wordt in groepsverband gedaan maximaal 7 personen. Dat doen wij door samen met elkaar in een dialoog over het hogere bewustzijn te praten bv waarom is dit corona virus wat wil het ons zeggen of onderwerpen zoals wie is god? Wat wil god? Daarbij wordt ook gebruik gemaakt van inzicht, en bewustzijnskaarten. Tevens wordt ook gemediteerd, en Chi Gong oefeningen gedaan.

spiritueel centrum

Healing Tao: Dat is een hele goede zelfhulp methode die jou ondersteunt om beter met jouw emoties en gevoelens leren omgaan en het helpt om goed te aarden en in het hier en nu te zijn en meer uit je hoofd en meer in je buik. Dat doen wij door De helende geluiden: dat helpt om heel goed je lichaam te ontgiften. De innerlijke glimlach: dat helpt om beter met je emoties, en gevoelens om te leren gaan. De kringloop: om de energie goed door het lichaam te laten stromen zodat je organen dat krijgen wat zij nodig hebben en daar beter door functioneren en jij meer in balans komt. IJzeren-hemd Chi Gong: om meer in je structuur te leren staan en goed te aarden.

Chi Kung: Bewust ontspannen met rustige en vloeiende bewegingen in het hier en nu te zijn.

Wat maakt het Spiritueel Centrum Via Novalis zo uniek?

Het unieke aan het centrum Via Novalis is dat ik je de warmte en de aandacht geef die je verdient. Je kunt je bij mij thuis voelen, en gewoon lekker jezelf zijn. Ik ben ook een luisterend oor voor jou wanneer jij dat nodigt hebt. Denk wel: niets moet alles mag.

Mijn motto is dat ik niet de intentie heb om je te veranderen. Ik tracht alleen de middelen aan te reiken en een klankbord voor je te zijn. Denk vooral: Jij bent de enige persoon die je leven kan veranderen. Als jij je hiervan bewust wordt, is het veranderingsproces al inwerking gezet. Ik reik je de tools aan om het te kunnen doen. Ik heb net zoal jij mijn uitdagingen ik heb er alleen anders mee leren omgaan doordat ik er anders naar heb leren kijken. Daarom wil ik jou graag de tools aanreiken die mij op mijn weg geholpen hebben. Raadpleeg met jouw klachten altijd de huisarts. Ik heb namelijk geen witte jas aan.

 

Jij staat centraal in het Spiritueel Centrum Via Novalis

Is het niet tijd dat jij jezelf ook centraal gaat zetten?

Voor verdere informatie of het maken van een afspraak neem dan gerust telefonisch contact met me op of maak gebruik van het contactformulier

Ik verheug mij er op jou in mijn praktijk te ontvangen

Liefs Ellie

Via_Novalis_Spiritueel_Centrum_Boom