Happy Me: Samen lossen we het op

Wie is Harrie?


Hallo lieve lezer,

Ik ben Harrie Peters, ik ga je vertellen wat er zoal in mijn leven is gebeurd en wat me gevormd heeft zoals ik nu ben en doe.

Ik heb een vrij onbezonnen jeugd gekend. We hadden het thuis in wezen wel goed. Echter een van de dingen die me bij zijn gebleven is dat  mijn vader bepaalde (een leider)wat er bij ons thuis gebeurde en mijn moeder (volger) deed mooi wat ze opgedragen kreeg. Ze had in wezen geen mening. Wij als kinderen werden dus zo opgevoed. Op het moment dat ik een keuze moest maken met betrekking tot mijn opleiding na de middelbare school volgde ik dat patroon. Het liefste was ik in de geografische aardrijkskunde richting gaan studeren, maar nee, mijn vader was een techneut dus ik ging ook die richting op. De HTS, daarna 25 jaar in de techniek gewerkt.
In de loop der jaren ging mij dit steeds meer tegenzitten. Er was in mijn werk eigenlijk maar een ding wat ik  interessant vond: namelijk “DE MENS” achter het werk. Omgaan met andere personen en van daaruit samen doelen bereiken, dat vond ik geweldig. Als leidinggevende was ik een luisterend oor voor mijn medewerkers. Ik kreeg steeds meer moeite met de de regel dat je als werknemer maar een nummertje bent.

Uiteindelijk heb ik van het commerciële werk afscheid genomen en ben ik me meer en meer gaan richten op werk waar ik me fijn bij voelde. Toen begon mijn gevoel van HAPPY ME te ontstaan. De kern hierin is dat ik graag voor de medemens klaar sta om hem te helpen of dat nu in zijn persoonlijke ontwikkeling is of in het werk. Inmiddels had Ellie een plek in mijn leven genomen en samen zijn we aan de slag gegaan om aan onszelf te werken. We hebben veel steun aan elkaar gehad en geloof me het heeft ook  heftig gebotst. Ja persoonlijke ontwikkeling gaat gepaard met strijdt en gaat niet altijd over rozen. Echter het brengt uiteindelijk heel veel genoegen als je maar doorzet.

Door het oprichten van Via Novalis is onze droom om voor andere een luisterend oor te zijn in vervulling gegaan. We hebben ons beide Spiritueel ontwikkelt. Wel met de beentje op de grond. Uiteindelijk kunnen we op een wolk gaan leven echter hier op aarde zullen we toch ons huidige leven gestalte moeten geven. Het leven hier is heel erg mooi, mits je positief gestemd  bent. In onze praktijk hebben we allerlei programma’s en behandelingen ontwikkeld waar we mensen zoals jij een helpende hand reiken.

Met Happy Me biedt ik jou de helpende hand in de strubbelingen die je in jou loopbaan tegen komt. Vanuit mijn ervaringen uit mijn werk in het bedrijfsleven als  het werk als zelfstandige reik ik jou allerlei tools aan om een mooie harmonie te vinden tussen werk en privé. Ik richt me op jou persoonlijke situatie en wensen. Ik wil jou graag begeleiden door jou te ondersteunen op jóú Reis. Het ligt uiteindelijk heel diep in jou HART verscholen wat jou het gevoel van HAPPY ME zal brengen. Uiteindelijk leer je te ontdekken wie je echt bent en leer je jouw unieke pad te vinden. Er is er maar één zoals jij. Ja ook jij die dit nu leest. Namelijk ieder mens heeft zijn talenten, dus jij ook.

DEZE AARDE IS DE SCHOOL VAN HET LEVEN.

Liefs Harrie