Loslaten

Yin-Yang-TAOWORKSHOP TAO BASIS

Met een aantal eenvoudige meditaties en bewegingsvormen zoals Chi Self Massage, Innerlijke Glimlach, Helende geluiden, de Hemelse kringloop laten we spanning, stress, onzuiverheden los. Met de Chi Kung worden we bewust van ons lichaam en bouwen we verder energie op. Het is zeer ontspannend. Je wordt bewust van wie je bent, in verbinding met de natuur, in verbinding met je bron.
We bespreken ook kort het ontstaan van leven als mens. Hoe kom ik op de Aarde? De 5 elementen leer of de 5 levensfasen zijn belangrijk in een mensenleven. De elementen komen regelmatig aan de orde in de Universal Healing TAO-lessen. Net als voeding belangrijk is, en dit zowel op fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel vlak.

De basisworkshop geef ik in vier dagdelen. Onderwerpen die tijdens deze workshop aan de orde komen zijn o.a.:
, Innerlijke Glimlach, Helende Geluiden, Chi Self Massage, Hemelse Kringloop, Toning en Iron Shirt Chi Kung.Yin-Yang-symbool-volgens-TAO-systeem
Voor uitgebreide informatie klik hier.
Deze dag workshops staan open voor iedereen. Er is geen voorkennis vereist.
Ik zorg voor thee en water. Je lunch breng je zelf mee.

5-elementen-van-de-healing-taoDe workshop wordt eenmaal per maand op de zondag van 10.00 uur – 15.00 uur gegeven.   Je kunt uiteraard altijd bellen voor meer informatie.

Prijs voor de gehele workshop is 200. Bijdrage per aparte sessie is : 50.
Vooraf te betalen op IBAN: NL95INGB0701921544
Met vermelding ‘naam + basis TAO 2019′
Uiteraard kun je ook contact betalen. Indien gewenst kun je ook in termijnen betalen.

Mocht je nog vragen hebben neem dan gerust contact met me op.

Liefs Ellie