Chi

Healing Tao Limburg


Volg een workshop Healing Tao in Limburg en leer jezelf kennen. Leer spanningen los te laten en maak een persoonlijke en spirituele groei door. Spiritueel Centrum Via Novalis helpt je graag op weg. Je kunt bij ons terecht voor persoonlijke ontwikkeling en ontspanning. Ik ondersteun jou tijdens jouw unieke pad. Ik begrijp dat iedereen een andere weg in het leven aflegt. De een gaat dat makkelijker af dan de ander. Mijn doel is om jou te helpen met je eigen bewustwording en het leren loslaten van spanningen. Op deze manier wil ik je helpen om jouw pad van minder obstakels te voorzien. Ik begeleid je onderweg op jouw pad, want jij hebt zelf je eigen geluk in handen. Volg de basisworkshop door middel van een workshop Healing Tao in Limburg en kom thuis in jouw lichaam en kern. Voel je hart en laat de energie stromen door je lichaam. Dat is wat een cursus Healing Tao in Limburg met je doet. Het is een Reis naar Jezelf, een blokkade die weggenomen wordt en een inzicht in het leven.
healing tao limburg

Basisworkshop Healing Tao

Bij Via Novalis kun je een basisworkshop Healing Tao in Limburg volgen. Ik leer je tijdens deze basisworkshop Healing Tao hoe je voorkomt dat je onnodig energie lekt. Ik zorg dat je lichaam wakker wordt door je een eenvoudige vorm van zelfmassage te leren. Je gaat leren om je organen te voelen en er daardoor meer bewustzijn voor te creëren. Een belangrijk onderdeel van de basisworkshop Healing Tao Limburg is namelijk om je organen te leren kennen en er goed voor te leren zorgen. Bevrijd ze van spanningen en leer om los te laten. Door dit te oefenen leer je je energie beter te laten stromen. Dit heeft tot gevolg dat je meer energie krijgt en deze leer je circuleren en balanceren. Tijdens de basisworkshop Healing Tao Limburg leer ik je de vijf elementen, namelijk de Chi zelf massage, de innerlijke glimlach, helende geluiden, hemelse kringloop en de Iron Shirt Chi Kung. Al deze elementen zullen je helpen om balans te vinden en je één te laten worden met jezelf. Spanningen worden losgelaten en je leert er mee omgaan. De oefeningen leg ik je duidelijk uit en iedereen kan ze volgen. Of je nu al kennis erover hebt of niet, dat maakt voor onze Healing Tao workshop niets uit.

Healing tao workshop limburgWorkshop Healing Tao

De basisworkshop Healing Tao Limburg geef ik in de vorm van een workshop. De workshops bestaan uit vier delen die ik over vier dagen verdeel. Iedere dag behandel ik een van de eerdergenoemde vijf elementen. Ik leer je met een aantal eenvoudige meditatie- en bewegingsvormen om spanning, stress en onzuiverheden los te laten. Ik help je om bewust te worden van je lichaam en om zo energie op te bouwen. Word door de workshop Healing Tao bewust van wie je bent. Kom in verbinding met de natuur en in verbinding met de bron. Ook bespreek ik tijdens de basisworkshop Healing Tao Limburg kort het ontstaan van het leven en de mens. Waarom zijn we op deze aarde? Vervolgens beginnen we aan de vijf elementen en leer ik je hier alles over. Ik geloof dat de workshop Healing Tao het beste werkt als er persoonlijke aandacht voor jou is. Daarom geef ik de workshop één op één. Je hebt geen voorkennis nodig. Ik help je om het juiste pad te vinden en begeleid je onderweg.

Healing Tao bij Via Novalis

Een workshop Healing Tao Limburg kun je bij Via Novalis volgen. Ik sta voor je klaar en help je graag op weg om een persoonlijke en spirituele groei door te maken. Healing Tao is een uniek systeem van Chi Kung met Mantak Chia als grondlegger. Je werkt onder andere aan je vitaliteit en emotionele balans door middel van eenvoudige technieken en het doen van lichaamsoefeningen. Deze van oorsprong uit China afkomstige oefeningen laten je je weer soepel en vitaal voelen. De prijs van de gehele workshop bedraagt €300,00. Dit bedrag graag vooraf betalen. Uiteraard kun je ook contant of in termijnen betalen. Heb je interesse in het volgen van de workshop Healing Tao in Sittard bij Spiritueel Centrum Via Novalis? Vul dan het contactformulier in. Ook als je nog vragen hebt, mag je natuurlijk altijd contact met me opnemen. Ik leer je graag kennen en ik verheug me al op een samenwerking met jou.

workshop limburg