Eigenwaarde

Yin-Yang-TAOReis naar jezelf

Denk je wel eens bij jezelf: Wie ben ik eigenlijk? Wat doe ik hier? Wat is mijn doel in mijn leven? Wat wil ik eigenlijk? Of zit je helemaal vast en weet je niet meer welke weg je in je leven zal nemen? Wellicht vind je het moeilijk om los te kunnen laten.

De-weg-van-reis-naar-jezelfWellicht zou de Reis naar jezelf wat kunnen zijn voor jou! Samen met mij en andere reizigers te ontdekken wie je echt bent. Wat jouw talenten zijn. Waarom je hier bent. Leren naar jezelf te luisteren. Jezelf centraal zetten. Leren om echt contact met jezelf te maken. Leren rust te vinden in jezelf.

Dit doen we door bv. inzichtkaartjes, mediteren, visualiseren, oefeningen (zoals Chi Kung), spirituele spellen en gesprekken. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het boek “Niet morgen maar nu” van Wayne Dyer.
Lekker in een ontspannen sfeer met een kop koffie of thee.

Wie pakt zijn koffer en gaat met mij op reis. Je zult van jezelf verstelt gaan staan wie jij werkelijk bent en hoe uniek je bent. We zijn namelijk allen uniek en hebben een schatkamer. In die schatkamer zit een mooie stralende diamant.
Je zult alleen zelf moeten graven om de schatkist te vinden en daarbij kan ik jouw ondersteunen.
De reis naar jezelf is een reis die je zal confronteren met je eigen ik, maar die jou uiteindelijk rust, geluk, ontspanning en vrede zal geven.

Jouw uiteindelijke bestemming van je reis is:
Contact maken met jouw Goddelijke deel in jouw hart, weten en voelen dat het er is.

De reis naar jezelf is een cursus die in 15 avonden gehouden wordt.
De bijeenkomsten zullen 1 maal in de 2 weken gegeven worden.
De datums worden in onderling overleg bepaald.

Spirituele-Bijeenkomst. Reis-naar-jezelfDe gehele cursus inclusief lesmateriaal en het boek “Niet morgen maar Nu” kost:

€ 300 vooraf te betalen op rekening IBAN: NL95INGB0701921544
Met vermelding ‘naam + Reis naar Jezelf 2019′
Tevens kun je contant betalen.Indien gewenst kun je ook in termijnen betalen.

Uiteraard kun je ook individueel deze cursus volgen, bel even hierover.
Voor meer informatie neem dan contact met me op.
Ik verheug me al op je deelname.

Liefs Ellie