Happy Me: Samen lossen we het op

Happy Me Burn Out


Wat is de zienswijze van Happy Me op Burn out?

Bij langdurige stress en (over)spanning kun je te maken krijgen met een burn-out. En dat is alles behalve fijn. Dit zorgt voor zowel lichamelijke als geestelijke uitputting. Je voelt je letterlijk “opgebrand”. Dus heb jij een stressvolle baan of loop je om een andere reden tegen een burn-out aan? Of heb je wellicht al last van een burn-out? Dan ga ik jou aan de hand van het Happy Me Burn Out traject graag helpen om meer rust in jezelf en in je loopbaan te creëren. We gaan zorgen dat jij je dagelijkse werkzaamheden weer met plezier kunt gaan uitvoeren. Samen verslaan we die burn-out!

Hoe merk je dat je een burn-out hebt?

Voelt het alsof je geen grip meer hebt op jouw werk- en thuissituatie? Voel je je uitgeblust en lukt het niet meer om je dagelijkse bezigheden goed te blijven doen? Ben je vooral vaak moe, uitgerust en prikkelbaar? Heb je lichamelijke klachten? Als je al een tijdje één of meerdere van deze klachten ervaart, is de kans groot dat je last hebt of krijgt van een burn-out.

Hulp bij jouw burn-out

Op internet zul je veel mensen en bedrijven tegenkomen die jou willen helpen bij een burn-out. Toch ben je op mijn site beland en dat kan geen toeval zijn. Ik geloof namelijk dat ik jou de juiste ondersteuning kan bieden in jouw persoonlijke proces. Tijdens het Happy Me traject gaan wij samen onderzoeken tegen welke uitdagingen jij aan loopt in het leven en hoe je hiermee kunt omgaan. We gaan dieper in op belangrijke levensvragen zoals “Wie ben ik?”, “Wat wil ik?” en “Waardoor bereik ik dat?” Door het antwoord te vinden op deze vragen, creëer jij veel meer rust in je leven en wordt het veel makkelijker om stappen te maken. Dit is belangrijk om een burn-out het hoofd te bieden.

Hoe ziet het Happy Me traject bij een burn-out eruit?

Het Happy Me traject wordt volledig afgestemd op jou als persoon en jouw wensen en uitdagingen. Iedereen is anders en daarom zijn ook alle Happy Me trajecten anders. We zien echter vaak dat een burn-out voortkomt uit stressvolle werksituaties en eigen onzekerheden. Iets in jouw leven of loopbaan loopt niet zoals jij dat zou willen. We gaan ons tijdens het traject daarom focussen op wat jij wil en wat jij nodig hebt. Dit doen we aan de hand van de 3 W’s. Deze staan voor: “Wie ben ik?”, “Wat wil ik?” en “Waardoor bereik ik dat?”

Wat maakt de Happy Me begeleiding uniek?

Als jij tegen een burn-out aanloopt of een burn-out hebt, dan ga ik je graag begeleiden aan de hand van een een-op-eentraject in mijn sfeervol ingerichte “huiskamer”. In deze omgeving zul jij je gelijk op je gemak en ontspannen voelen en vanuit deze ontspannen sfeer ga ik je helpen om tot jezelf te komen. Samen gaan we een proces aan waardoor er verandering in jezelf tot stand komen. Ik bied een luisterend oor en bied jouw de juiste tools om jou zo goed mogelijk te begeleiden tijdens deze veranderingen. Tijdens de Happy Me begeleiding ga ik je leren om anders om te gaan met uitdagingen in je privé- en werkleven. Je gaat met een positieve en frisse blik tegen het leven aankijken.

Hoe verloopt de Happy Me Burn Out begeleiding?

In het begin van het proces gaan we ons voornamelijk focussen op wie jij werkelijk bent. Hoewel we vaak denken dat we onszelf goed kennen, is dit meestal niet het geval. Wie ben jij nou echt? Als je hier achter bent gekomen, gaan we onderzoeken wat jou gelukkiger en gezonder zou maken op het gebied van werk. Welk werk zou je echt willen? Dit moet niet alleen een leuke baan zijn waarbij je lekker geld kunt verdienen. Het werk moet ook goed passen bij jou als persoon en bij je gezinsleven.

Het laatste onderdeel van het Happy Me traject is om alles wat je hebt geleerd over jezelf in de praktijk te brengen. Ik ga jou helpen om concrete stappen te zetten om zo het punt te bereiken dat jij weer lekker in je vel zit. Het punt dat de HAPPY ME het gewonnen heeft van de burn-out.

Tijdens het Happy Me traject gaan we zeer ontspannen te werk. Uiteraard gaan we diep in gesprek, wat voor verhelderende en motiverende inzichten kan zorgen. Daarnaast ga ik gebruikmaken van diverse tools en methodes zoals kaartspellen, vragenlijsten, ademhalingstechnieken en vormen van meditatie. Meditatie en de juiste ademhalingstechnieken kunnen jou helpen om tot jezelf en tot rust te komen. En dat heb jij nodig om je weer goed in je vel te gaan voelen.

Hoelang duurt het Happy Me burn-out traject?

Het Happy Me traject bestaat uit vijftien sessies van elk één uur. Deze sessies vinden in het begin elke week plaats en na verloop van tijd om de twee weken. In totaal duurt het project ongeveer een half jaar.

Hoeveel kost het traject?

Het Happy Me traject (inclusief materiaal) kost €550 excl. BTW. Dit bedrag moet voor de start van het traject worden betaald op rekeningnummer: NL95INGB0701921544, met de vermelding ‘naam + Happy Me’. Het is ook mogelijk om in (drie) termijnen te betalen.

Interesse in de Happy Me Loopbaan begeleiding?

Zou je graag meer willen weten over het Happy Me burn-out traject, neem dan telefonisch contact met me op of maak gebruik van het contactformulier.

Ik kijk er al naar uit om met je samen te werken.

Liefs, Harrie