Zelf herstellend vermogen

Reiki Behandeling


Voordat ik in ga op wat een Reiki behandeling inhoud geef ik eerst even een algemene informatie over Reiki.hoofd

Algemene informatie over Reiki

De betekenis van Reiki is energie overdracht oftewel universele levensenergie. Dat wordt overgedragen van mens op mens om lichaam, geest, en ziel in balans te brengen en gezond te houden net zoals dat wij weten dat wij 70% uit water bestaan en ook weten dat wij genoeg moeten drinken om al het water wat wij verliezen door bv zweten is het ook zeer belangrijk dat wij ons bewust worden dat ook de energie die wij verliezen bij getankt wordt.je kunt het ook vergelijken met een stekker en stopcontact als je de stekker in het stopcontact steekt krijg je stroom bv zuiger, mixer, mobiel. Je kunt het ook zo zien dat jij het stopcontact bent en de Reiki therapeut de stekker die jou verziet van energie om jou op te laden zodat de energie goed door jou lichaam kan stromen, waardoor de energie daarnaartoe gaat waar het nodig is zowel geestelijk als lichamelijk. Hierdoor word je weer helemaal opgeladen zodat je weer fit en in balans bent. Iedereen bezit deze levensenergie, alleen door blokkades die je in je leven hebt op gebouwd, kun je uit balans raken door problemen, negatief denken, angsten of gemist van liefde. Er kunnen zoveel oorzaken zijn waardoor jouw energie niet goed kan doorstromen en waardoor je ook ziek kunt worden en dat je niet lekker in je vel zit. Je bent dan uit balans of te wel het gloeilampje raakt op en heeft stroom nodig en daar kan Reiki een goede ondersteuning zijn om het lampje in jezelf weer te voorzien van nieuwe energie zodat het lampje in jezelf weer kan gaan stralen.

Wat kan een Reiki behandeling voor jou doen?

Reiki behandeling kan jou helpen bij jou lichamelijke klachten en ook op, emotioneel, mentaal, of spiritueel gebied. Reiki kan ook zeer effectief zijn voor gevoelige intuïtieve kinderen en volwassenen, die op zoek zijn naar balans in hun leven en willen leren omgaan met hun hoog sensitiviteit. Ook is het een goede aanvulling op jouw spirituele ontwikkeling. Dieren vinden Reiki ook heel fijn. Ik geef

mijn eigen hond en katten zelf vaker een behandeling. Reiki is ook een goede hulp voor mensen met een burn oud. Zodat men meer rust krijgt en alles weer op een rijtje kan zetten. Reiki kan op veel gebieden ondersteuning bieden. Een Reiki behandeling is ook heel fijn om te ontspannen en bij te tanken ook al zijn er geen klachten.

Reiki behandeling

Door het overbrengen van universele energie (ook wel Chi genoemd) wordt het zelf herstellend vermogen geactiveerd. Dit gebeurt door mijn handen op of boven jouw lichaam te houden. De helende energie is op jou persoonlijk afgestemd en gaat daarheen waar het op dat moment nodig is. Deze energie gaat naar de plaatsen die geblokkeerd zijn en het kan deze blokkades opheffen. Hierdoor bedkunnen de klachten verminderen of verdwijnen. Overtollige energie wordt verwijderd en zorgt ervoor dat de levensenergie weer vrij kan stromen in jouw lichaam. Mijn eigen ervaring is dat je door deze vorm van behandeling ook een persoonlijke groei doorloop. Ik maak tijdens de Reiki behandeling ook gebruik van mijn paranormale gaven. Ik wil hier wil bij aangeven wat ik doorkrijg of niet dat bepaal ik niet. Ik ben uitsluitend alleen maar een kanaal waar ik heel dankbaar voor ben.

De behandelingsduur en kosten van Reiki

De behandeling vindt altijd door middel van een één op één gesprek plaats. De behandelingsmethode die ik gebruik is gebaseerd op Reiki en Magnetiseren. Ik nodig je uit om een Reiki behandeling te gaan ervaren.

Een behandeling kost €50 per consult. Er wordt niet op de tijd gelet. Maar om een indruk te krijgen, een consult duurt ongeveer 1 – 1,5 uur

Vervolg op Reiki behandeling

Als je een aantal behandelingen hebt ondervonden, bestaat er de mogelijkheid om een Reiki inwijding te volgen. Door de Reiki inwijding ben je dan in staat om jezelf Reiki te geven.

Mocht je al bij voorbaat beslissen dat je na de Reiki behandeling ook een Reiki inwijding wilt doen dan bestaat er de mogelijkheid om vanaf het begin de Reiki Cursus te volgen. Hierbij krijg je een aantal behandelingen en inwijding in een pakket.

Voor verdere informatie of het maken van een afspraak neem dan gerust telefonisch contact met me op of maak gebruik van het contactformulier.

Ik verheug mij erop jou te ontmoeten in mijn praktijk.
Liefst Ellie