Eigenwaarde

Cursus Niet Morgen maar NU


Misschien is een cursus Niet Morgen maar NU iets voor jou? Denk je wel eens bij jezelf: wie ben ik eigenlijk en wat is mijn doel in het leven? Ben ik wel goed geaard? Wat wil ik eigenlijk en wat wil ik graag doen? Wellicht zit je helemaal vast en weet je niet meer welke weg je in moet slaan, of je vindt het moeilijk om los te kunnen laten.

In die gevallen kan een cursus Niet morgen maar NU ongetwijfeld iets voor jou zijn. Samen met mij gaan we ontdekken wie jij écht bent. Tijdens deze cursus ga je op zoek naar jouw eigen unieke pad, waar we gaan ontdekken wat jouw talenten zijn en erachter komen waarom je op deze aarde bent. Tijdens de cursus Niet Morgen maar NU ga ik je leren luisteren naar jouw intuïtie. Jij gaat leren om jezelf centraal zetten, door in jouw eigen kracht te gaan staan. Op deze manier ga je meer rust, ontspanning, vrede en geluk in jezelf vinden. De cursus Niet morgen maar NU rijkt jou de tools aan, waarmee je ondersteund wordt om meer inzichten, bewustzijn en een beter zelfbeeld te krijgen. Uiteindelijk ga jij inzien hoe waardevol jij écht bent. Meer informatie?

Wat gaan we doen tijdens de cursus Niet Morgen maar NU?

Tijdens de cursus Niet Morgen maar NU staat het boek “Niet morgen maar nu” van Wayne Dayer. Door het lezen van het boek en daarbij vragen te beantwoorden, krijg je meer inzicht en bewustzijn in jouw persoonlijke ontwikkeling. De cursus zorgt ervoor dat je meer zelfvertrouwen en een beter zelfbeeld ontwikkeld. Het helpt je op weg naar jouw spirituele groei.
Spirituele Ontwikkeling

Hoe wij dat gaan doen

We beginnen altijd met een meditatie oefening om de spanning en hectiek van de dag los te laten. Daarna nemen we gezamenlijk het huiswerk door met betrekking tot het boek: “Niet morgen maar nu”. We sluiten de bijeenkomst altijd af met een meditatie, waarna je aan het einde het huiswerk meekrijgt voor de volgende keer en de hand-out van die dag ontvangt. Daarnaast leer je beter met emoties en gevoelens om te gaan en raak je meer in balans. Tijdens de cursus sta jij als persoon centraal.
Cursus Spirituele Ontwikkeling
Wie pakt zijn koffer en gaat met mij op reis? Je zult van jezelf verstelt staan, om wie jij werkelijk bent en hoe uniek je bent. Ieder mens op aarde is namelijk uniek en heeft een persoonlijke schatkamer in zich. In deze schatkamer zit een prachtig stralende diamant. Alleen zal je zelf moeten graven om deze schatkamer te vinden, maar daar kan ik jou met behulp van de cursus spirituele ontwikkeling wel bij ondersteunen.
Deze cursus gaat je confronteren met wie je werkelijk bent, maar gaat jou uiteindelijk wel rust, geluk, ontspanning en vrede brengen.

 

De uiteindelijke bestemming van jouw reis is:


Contact maken met jouw Goddelijke deel in je hart, door te weten en voelen dat het er is.

 

De duur en kosten van de cursus Niet Morgen maar NU.

De cursus Niet morgen maar Nu bestaat uit 13 lessen die wekelijks gegeven worden.
De datums, waarop de bijeenkomsten worden gehouden, worden in onderling overleg bepaald.

De gehele cursus inclusief lesmateriaal en het boek “Niet morgen maar Nu” kost in totaal € 350,-.
Dit bedrag dient vooraf te worden betaald op het volgende IBAN rekeningnummer: NL95INGB0701921544, met de vermelding ‘naam + Reis naar Jezelf’. Ook is het mogelijk om dit contant te betalen, of indien gewenst in termijnen.

Voor verdere informatie of het maken van een afspraak neem dan gerust telefonisch contact met me op, of maak gebruik van het
contactformulier.

Er is ook een mogelijkheid een cursus Spirituele Ontwikkeling : Reis naar Jezelf” te volgen. Deze cursus gaat dieper in op de aspecten van jou Spirituele Ontwikkeling. Ben je daarin geïnteresseerd bezoek dan deze pagina eens. Op zoek naar een cursus spirituele ontwikkeling in Limburg?

Ik verheug me er al op, om met je samen te werken.

Liefs Ellie

In deze cursus Niet Morgen maar NU sta JIJ Centraal

Spirituele Ontwikkeling