Happy Me: Wat is jouw Talent?

Happy Me Loopbaanbegeleiding


Wat houdt Happy Me Loopbaanbegeleiding in

Je bent op deze pagina over Happy Me Loopbaanbegeleiding terecht gekomen omdat je niet helemaal tevreden bent over je huidige loopbaan (lees werk). Dit kan te maken hebben met je beroep, bedrijf, functie, afdeling, collega’s enz. Wellicht heb je een te stressvolle baan of loop je tegen een burn-out aan. Ook kan het zijn dat je werk niet meer aansluit op jouw privéleven. Of wellicht sta je pas aan het begin van je loopbaan en weet je nog niet zo goed wat je wil. Zo kan ik nog een heel rijtje mogelijkheden opnoemen. Het komt er in ieder geval op neer dat jij graag iets in je loopbaan anders zou zien maar niet weet hoe je dit moet aanpakken. Daar ga ik jou bij helpen.

Op het internet zul je veel bedrijven vinden die loopbaanbegeleiding aanbieden, maar jij bent op mijn site beland en dat is geen toeval. De Happy Me Loopbaanbegeleiding biedt je een verrijkende ondersteuning in jouw unieke proces, op een andere wijze dan de meest gangbare. Andere bedrijven benaderen het probleem vaak op een bedrijfsmatige wijze. Bij Happy Me gaat dit anders. Ten eerste hebben wij het niet over een probleem, maar over een uitdaging. Bij deze uitdaging gaan we dieper in op de vragen: “Wie ben ik?”, “Wat wil ik?” en “Hoe bereik ik dit?” Door samen het antwoord te vinden op deze vragen wordt het voor jou veel makkelijker om de juiste keuzes te maken.

Wat houdt de Happy Me Loopbaanbegeleiding in?

De loopbaanbegeleiding bij Via Novalis is puur maatwerk. Aangezien ieder persoon anders is en ook andere wensen heeft, is geen enkel proces van de loopbaanbegeleiding hetzelfde. Wel staan bij iedere begeleiding de drie W’s centraal. Deze staan voor: “Wie ben ik?”, “Wat wil ik?” en “Waardoor bereik ik dat?”

In het begin van het proces gaan we ons vooral richten op wie jij werkelijk bent. Vaak denken wij dat we onszelf goed kennen, maar niets is minder waar. Als je erachter bent gekomen wie jij werkelijk bent, gaan we onderzoeken welk werk je ECHT zou willen doen. Dit gaat verder dan een leuke baan en geld verdienen. Het werk moet ook passen bij je privéleven, waaronder je gezin, hobby’s enzovoorts.

Bij het laatste onderdeel van het traject ga ik je ondersteunen om alles wat je inmiddels hebt geleerd (wie je bent en wat je wil) om te zetten in daden. Daden die jou helpen om het punt in je loopbaan te bereiken waarop je kan zeggen: HAPPY ME.

Wat maakt de Happy Me Loopbaanbegeleiding zo uniek?

De Happy Me Loopbaanbegeleiding is een persoonlijke een-op-eenbegeleiding in mijn thuispraktijk. Gedurende de hele loopbaanbegeleiding krijg jij mijn volledige aandacht. Je komt niet terecht in een groep, waarin jij wellicht niet helemaal jezelf kunt zijn. Bovendien is mijn thuispraktijk een sfeervol ingerichte “huiskamer”, zodat jij je gelijk op je gemak voelt. Deze ontspannende sfeer is de basis om tot jezelf te komen. Van daaruit kunnen we dit proces samen aangaan. Ik begeleid jou in de veranderingen die vanuit jou tot stand komen, zodat jij de uitdagingen in je leven en werk beter aan kunt gaan. Ik ben een luisterend oor en reik jou de nodige tools aan.

Hoe verloopt de loopbaanbegeleiding?

Het gehele traject van de loopbaanbegeleiding bestaat uit vijftien sessies. Elke sessie duurt ongeveer één uur. Per vijf sessies behandelen we een van de drie W’s. De eerste vijf sessies zijn dus gericht op het achterhalen van “Wie ben ik?”. Vervolgens gaan we onderzoeken “Wat wil ik?” en “Waardoor bereik ik dat?”

Tijdens de Happy Me Loopbaanbegeleiding ga ik ontspannende en verhelderende gesprekken met je aan en maak ik gebruik van diverse tools en methodes. Denk bijvoorbeeld aan kaartspellen, vragenlijsten en meditaties. Ja, je leest het goed: meditaties. Zoals je wellicht al heb opgemerkt toen je op onze website terecht kwam, is de praktijk van Via Novalis vooral gericht op spiritualiteit. Niks hoogvliegend. Nee. Gewoon met beide beentjes op de grond werken aan je persoonlijke (zowel geestelijk als lichamelijke) gezondheid. Meditatie en de juiste ademhaling helpen jou om tot jezelf en tot rust te komen. En dat heb jij nodig tijdens jouw loopbaanzoektocht.

Hoelang duurt de Happy Me Loopbaanbegeleiding?

Zoals eerder aangeven bestaat de Happy Me loopbaanbegeleiding uit vijftien sessies van elk één uur. In het begin vinden deze sessies wekelijks plaats en na verloop van tijd om de twee weken, uiteraard alles in overleg. Al met al zal het traject ongeveer een half jaar duren.

Hoeveel kost de Happy Me Loopbaanbegeleiding?

Het gehele traject (inclusief materiaal) kost €550 excl. BTW. Dit bedrag dient vooraf te worden betaald op rekeningnummer: NL95INGB0701921544, met de vermelding ‘naam + Happy Me’. Betaling is ook in (drie) termijnen mogelijk.

Je kunt aan het traject deelnemen op particuliere basis of vanuit werkbasis. Als je vanuit jouw werk aan het traject wilt deelnemen, raden we aan om dit vooraf goed met je werkgever te bespreken. Wellicht is hij/zij bereid om de kosten van de loopbaanbegeleiding geheel of gedeeltelijk te vergoeden.

Interesse in de Happy Me Loopbaan begeleiding?

Voor verdere informatie of het maken van een afspraak kun je telefonisch contact met me opnemen of gebruikmaken van het contactformulier.

Ik verheug me er al op om met je samen te werken.

Liefs, Harrie