Rust

Momenteel kun je nog niet terecht voor een Ank behandeling in onze praktijk. Dit zal in de 1ste helf van 2024 zijn. Bent u wel geinteresseerd hierin dan kunt u hier al enige informatie vinden. U kunt in de tussentijd wel een kijkje nemen op de behandeling pagina’s van Reiki  en Magnetiseren.


Ankh algemeen


De Ankh is een krachtig therapeutisch instrument waarmee je snel en effectief blokkades en onbalans in de chakra’s en meridianen kunt oplossen. Negatieve energie en oude pijn worden weggenomen. Oude problemen worden opgelost, zodat je weer helder in het hier en nu kunt functioneren. Verder ondersteunt de Ankh therapie alle andere vormen van therapie.

In de Egyptische tijd werkten zowel de farao’s als de Hoge Priesters al therapeutisch met de Ankh. De Ankh wordt ook wel de levensstaf genoemd.

Door de vorm en het geleidend materiaal kent de Ankh een plus- en een minpool, waardoor er “negatieve” energieën kunnen worden uitgetrokken en “positieve” energieën kunnen worden ingestraald.

Door de kosmische verbinding en de uitstekende geleiding is de Ankh aanzienlijk krachtiger dan andere instrumenten/ methoden.

Met de Ankh wordt via de chakra’s, meridianen en/of via organen gewerkt. De Ankh kan gebruikt worden bij een geblokkeerd chakra, voor meridiaan behandeling (schoonmaken en balans herstellen), bij geestelijke belasting (beperkende gedachten, overtuigingen, concepten), bij pijnklachten, spanningsklachten, stofwisselingsproblemen, nek- en schouder problemen, nierproblemen etc.healing tao sittard

Ankh Behandeling

Met een Ankh behandeling doet de Ankh therapeut de mens energetische reinigen. Vrij maken van vele belastende energie uit dit en vorige levens.

Vrij maken van energie voortkomend uit vele familie generaties.

Vrij maken uit een spinnenweb van energie om je heen die niet van jouw is.

Ons lichaam herinnert ons voortdurend aan datgene wat we ooit ervaren hebben en nog niet afgerond of geheeld hebben, ons lichaam en ziel bewaard al

le positieve als negatieve ervaringen, trauma’s, verdriet en opgedane emoties in onze cellen.

Deze cellen en ook onze organen kunnen niet meer vrij werken en worden ziek.

De Ankh therapeut gaat door middel van de Ankh deze cellen en chakra,s delete.

Waardoor we weer vrij zijn, handelen en leven kunnen vanuit onze vrije wil.