Rust

Spirituele Begeleiding


Ben jij op zoek naar wie je werkelijk bent? Heb je al langer het idee dat je jouw plaats in deze hectische wereld niet kunt vinden? Worstel je al langer met allerlei emotionele zaken?

Heb je daarbij al allerlei instanties afgelopen en heb je daar de warmte en het begrip dat je zoekt niet gevonden? Of heb je überhaupt nog niks ermee gedaan en vind je nu dat het tijd is om aan jezelf te gaan werken?

Dan ben je bij mij wellicht aan het goede adres. In mijn Spirituele praktijk begeleid ik jou in jouw spirituele weg. Ik heb een luisterend oor voor je en rijk jou de tools aan om je leven een andere draai te geven. Ik begeleid jou op jouw unieke pad om met de tegenslagen om te gaan. Ik leer jou om jouw uitdagingen vanuit een ander perspectief te bezien. Ik noem het daarom ook spirituele begeleiding.

Wat houdt spirituele begeleiding in?

Alvorens in te gaan op de vraag wat Spirituele Begeleiding precies inhoudt, wil ik eerst een misverstand omtrent spiritualiteit uit de weg ruimen. Voor velen staat spiritueel gelijk aan paranormaal, helderziend, helderhorend, een medium enzovoorts. Niets is echter minder waar. Spiritualiteit gaat met name over jouw geestelijke ontwikkeling. Jouw manier van denken en handelen. Positief in het leven staan.

Tijdens de sessie van spirituele begeleiding leer ik jou om op een andere manier naar jouw leven te kijken. Niet vanuit het oogpunt “Kijk eens wat me allemaal overkomt” of “Tja, kan er niks aan doen”. Nee, ik leer je jouw leven als iets moois te zien. Uitdagingen zijn er juist voor jouw persoonlijke groei. Dat je jezelf op nummer één zet. Dat je trots op jezelf mag zijn. Buiten anders te gaan denken is het net zo belangrijk anders te gaan leven, anders te eten, anders te ademen en ja zeker ook anders met je gevoelens om te gaan. Daarom leer ik je ademhalingsoefeningen, aarde-oefeningen, mediteren, Chi Kung oefeningen en nog veel meer. Allerlei onderdelen die van belang zijn voor de UNIEKE persoon die je bent te laten groeien en bloeien.

Op welke manier ga ik jou spiritueel begeleiden?

Jij bent leidend tijdens de afspraak. We gaan in op de dingen die er bij jou op dat moment spelen. Ik hanteer geen vaste onderwerpen. Ik stel me in op jouw wensen en vragen en vanuit mijn intuïtie bepaal ik dan hoe we dit aanpakken. Meestal met een goed gesprek en uiteraard met de tools die op dat moment voor jou nodig zijn. We vullen het gesprek aan met diverse oefeningen, spirituele kaarten enzovoorts. Je dient er rekening mee te houden dat je diverse sessies nodig hebt om echt veranderingen te doorgaan. Iets wat jou door de jaren heen heeft gevormd zal niet 1,2,3 veranderen. Het is soms een uitdaging om aan jezelf te werken, maar denk wel: er staat een hele mooie NIEUWE IK op je te wachten.

Wat kost een sessie spirituele begeleiding

Een sessie kost € 30,-. En om je een indruk te geven, een sessie duurt ongeveer 1 uur. Het is aan te raden om de sessie in het begin wekelijks te doen en na verloop van tijd om de 2 weken. Echter zo flexibel als ik ben, kan dit helemaal worden afgestemd op jouw behoefte. Voor verdere informatie of het maken van een afspraak, neem gerust telefonisch contact met me op óf maak gebruik van het contactformulier.

Ik verheug me er al op om met jou te gaan samen te werken.

Liefs Ellie

Reactie van cliënten

Om je een indruk te geven van hoe anderen de sessies spirituele begeleiding hebben beleefd, heb ik een paar reacties verzameld:

 

 Angelique

Ellie is op mijn pad gekomen en bij haar vond ik de helpende hand die ik nodig had. Ik voelde mij echt thuiskomen en voelde mij gezien door haar. Haar liefdevolle en doelgerichte behandelingen gecombineerd met haar mooie innerlijke wijsheid weet ze precies dat aan te raken wat geheeld mag worden.

Lieve Ellie wat ben ik dankbaar dat jij in mijn leven bent gekomen ❤️ jij hebt een hartje van goud.

Sandra

Op een cruciaal moment van mijn leven kwam ik in contact met Ellie. Een telefoongesprek en ik voelde al een klik. Dit gesprek gaf mij weer een lichtpunt. Ellie reikte mij haar hand en ik pakte het aan. Nu, 1.5 jaar later is er al veel veranderd met mij. Ik ben de reis naar mezelf gaan doen, een heftig en confronterend proces, maar Ellie was er voor mij en stelde mij gerust wanneer ik het moeilijk had. Nu ben ik bezig met de workshop universele healing Tao basis en doe ik 2-wekelijks de qi-gong oefeningen. Mijn leven is mij nu zoveel waard. Ik ken meer diepgang omdat ik aan mezelf werk. De vele diepgaande gesprekken, de professionaliteit, haar eigen levenservaringen die Ellie met mij deelt, haar persoonlijke betrokkenheid hebben mij dit doen bereiken bij mezelf. Ik ben Ellie heel dankbaar en voel me een gezegend persoon met haar als begeleider.

Het spiritueel centrum Via Novalis

Bij Via Novalis kun je terecht voor jouw persoonlijke ontwikkeling én ontspanning. Het is een centrum dat je ondersteunt in jouw persoonlijke reis. Ik help je ontdekken wie je bent, wat je wilt en wat goed voor jou werkt. Bij Via Novalis leer je om jezelf op de eerste plek te zetten en ga je inzien hoe uniek je als persoon bent. Ik help je het positieve uit het negatieve te halen. Jij hebt immers zelf de touwtjes in handen en je bepaalt zelf hoe je jouw leven inkleurt. Bij Via Novalis bieden we verschillende methoden en behandelingen aan om dit voor elkaar te krijgen, waaronder: mindfulness, Reiki inwijdingcursus spirituele ontwikkeling, gespreksgroep Aquarius, Healing Tao én Chi Kung. Wil jij dus jezelf persoonlijk ontwikkelen en/of volledig ontspannen? Kies dan voor spiritueel centrum Via Novalis.