Energie

Yin-Yang-TAOEnergetische Behandeling

Door het overbrengen van universele energie (ook wel Chi genoemd) wordt het zelf herstellend vermogen geactiveerd. Dit gebeurt door mijn handen op of boven jouw lichaam te houden c.q. leggen, afhankelijk wat ik op dat moment ervaar. De helende energie is op jou persoonlijk afgestemd en gaat daarheen waar het op dat moment nodig is. Deze energie gaat naar de plaatsen die geblokkeerd zijn en het kan deze blokkades opheffen. Hierdoor kunnen de klachten verminderen of  verdwijnen. Overtollige energie wordt verwijderd en zorgt ervoor dat de levensenergie weer vrij kan stromen in jouw lichaam. Mijn eigen ervaring is dat je door deze vorm van behandeling ook een persoonlijke groei doorloopt.

Tijdens een behandeling ben ik een luisterend oor voor jou. In het gesprek zal ik me “Afstemmen” op jou. Daarbij zal ik “Invoelen” op jouw energie. Datgene wat ik “Zie”, “Voel”, of “Hoor” zal ik met jou bespreken. Uiteraard wil ik er graag bij vermelden dat het van persoon tot persoon kan variëren of ik iets aanvoel en wat.
De behandelingsmethode die ik gebruik is gebaseerd op Reiki en Magnetiseren.

Yin-Yang-TAOWanneer een Energetische behandeling?

Een energetische behandeling kan helpen bij lichamelijke klachten. Tevens bij klachten waar lichamelijk niks te vinden is. Klachten zoals angsten, stress en burn out. Daarnaast voor allerlei klachten die worden veroorzaakt doordat men niet lekker in zijn vel zit. Een energetische behandeling kan ook zeer effectief zijn voor gevoelige intuïtieve kinderen en volwassenen, die op zoek zijn naar balans in hun leven en willen leren omgaan met hun hoog sensitiviteit. Tevens is het een goede aanvulling op jouw spirituele ontwikkeling.

Energetische-behandeling-reiki-magnitiserenYin-Yang-TAOBehandeling

De behandeling vindt altijd door middel van een één op één gesprek plaats.
Een behandeling kost € 45 per consult (contante betaling). Er wordt niet op de tijd gelet. Maar om een indruk te krijgen, een consult duurt ongeveer 1 – 1,5 uur.

Yin-Yang-TAOInwijding

Daarnaast is er de mogelijkheid om te leren om jezelf Reiki te geven. Dat wordt een inwijding genoemd.
Voor meer informatie hierover klik dan hier.

Ik verheug me er al op om je te leren kennen.

Liefs Ellie