Rust

Energetische behandeling


Hallo mijn naam is Ellie en ik ben Magnetiseur en Reiki Master. Voordat ik je ga vertellen over een energetische behandeling wil ik je eerst iets vertellen over universele levensenergie

Universele levensenergie en energetisch behandelen

Zowel een Reiki behandeling als magnetiseren worden ook wel energetische behandelingen genoemd. Het heeft allebei met energie te maken, wat ook wel universele levensenergie wordt genoemd. Alles om ons heen en in ons bevat deze energie. Hier zijn wij allen mee verbonden en hebben we allemaal nodig. Net zoals de lucht die wij inademen en ons hart, dat ook uit energie bestaat, wat in ons lichaam klopt. Maar ook zoals onze organen, die geblokkeerd kunnen raken, en het bloed dat in ons lichaam stroomt. Het is van groot belang dat deze energie, dat ook wel Chi wordt genoemd, goed kan doorstromen naar waar het nodig is. Doordat men niet altijd weet hoe ze met hun problemen moeten omgaan. Maar ook bij angsten, verdriet, boosheid, irritaties, of frustraties, stopt men deze gevoelens en emoties graag weg, waardoor ze een muur om zich heen opbouwen en een masker opzetten. Vanwege het wegstoppen van emoties, die voornamelijk in de organen zitten, kan men ziek worden. Dit komt doordat de organen deze energie ook nodig hebben.
Het is daarom belangrijk dat men zijn gevoelens en emoties uit. Een auto heeft namelijk ook benzine nodig om vooruit te komen. Als de levensenergie gewoon zijn weg kan gaan, waar het op dat moment nodig is. Kan het lichaam zich weer gaan herstellen en word je weer fit, energiek en raak je weer terug in balans. Om je levensenergie weer goed te laten doorstromen, kan zowel Magnetiseren, Reiki of een andere energetische behandeling daar goed bij helpen.

Wat kan een energetische behandeling voor jou doen?

Een energetische behandeling kan jou helpen bij lichamelijke klachten en op emotioneel, mentaal, of spiritueel gebied. Een energetische behandeling kan ook zeer effectief zijn voor gevoelige, intuïtieve kinderen en volwassenen, welke op zoek zijn naar balans in hun leven en willen leren omgaan met hun hoog sensitiviteit. Daarnaast is energetisch behandelen een goede aanvulling op jouw spirituele ontwikkeling. Een energetische behandeling is toegankelijk voor zowel jong als oud en pakt de oorzaak van jouw klachten aan. Daarnaast is het ook fijn om door te ontspannen en energie bij te tanken, zelfs als er geen klachten zijn.

De energetische behandelingenergetisch behandelen

Door het overbrengen van universele energie (ook wel Chi genoemd) wordt het zelfherstellend vermogen geactiveerd. Dit gebeurt door mijn handen op of boven jouw lichaam te houden. De helende energie is op jou persoonlijk afgestemd en gaat daarheen waar het op dat moment nodig is. De energie gaat dus naar de plaatsen die geblokkeerd zijn, waardoor deze blokkades opgeheven worden. Hierdoor kunnen de klachten verminderen of zelfs verdwijnen. Overtollige energie wordt vervolgens verwijderd en zorgt ervoor dat de levensenergie weer vrij kan stromen in jouw lichaam. Mijn eigen ervaring is, dat je door deze vorm van behandeling ook een persoonlijke groei doormaakt. Tijdens het energetisch behandelen maak ik overigens ook gebruik van mij paranormale gave. Daarbij wil ik op voorhand aangeven, dat ik niet bepaal wat ik doorkrijg. Ik ben alleen het kanaal, waar ik zeer dankbaar voor ben. Heb je interesse gekregen in het onderwerp? Neem dan ook een kijkje op cursus spirituele ontwikkelingen Sittard.

De behandelingsduur en kosten van energetisch behandelen

Op zoek naar een energetische healing in Sittard? De behandeling wordt in een rustige en huiselijke sfeer gegeven, waar jij centraal staat. Het betreft een één-op-één gesprek, waarbij gebruik gemaakt wordt van inzicht- en bewustzijn kaarten.
De tijdsduur van een behandeling is ongeveer 1 tot 1,5 uur. Er wordt niet zo op de tijd gelet, want jouw herstel staat voorop.

De kosten zijn € 50,- per behandeling. Mocht de afgesproken afspraak niet doorgaan, wat altijd kan gebeuren, graag op tijd doorgeven, zodat ik een ander de mogelijkheid kan geven voor een behandeling.
Voor verdere informatie of het maken van een afspraak, neem dan gerust telefonisch contact met me op óf maak gebruik van het contactformulier.

Ik verheug mij erop jou te ontmoeten in mijn praktijk.

Liefst Ellieenergetische behandelen