Eigenwaarde

Cursus Spirituele Ontwikkeling Limburg: Reis naar Jezelf


Ben je op zoek naar een fijne cursus spirituele ontwikkeling in Limburg? Dan ben je bij Via Novalis aan het juiste adres. Ik help jou graag bij het vinden van jouw unieke pad en ondersteun je tijdens jouw bijzondere reis. Wil jij graag ontdekken wie je bent, wat je wilt en waar je voor staat? Dit gaan wij samen doen tijdens een cursus spirituele ontwikkeling. Je kunt namelijk veel bereiken door jezelf centraal te stellen en te luisteren naar je eigen intuïtie. Hier ga ik jou bij helpen. Het doel van de cursus spirituele ontwikkeling Limburg is om meer rust, vrede, geluk en ontspanning te ervaren. Zo ga jij automatisch ook beter in je vel zitten en zul je vrolijker in het leven staan. Ben je benieuwd of enthousiast geworden? Ga dan samen met mij op deze Reis naar Jezelf en leer jezelf echt goed kennen.

Waarom een cursus spirituele ontwikkeling?

De cursus spirituele ontwikkeling kan jou op veel verschillende manieren verder helpen en voordeel opleveren. Tijdens de cursus spirituele ontwikkeling gaan we samen op zoek naar de antwoorden op belangrijke vragen zoals: Waarom ben ik op deze aarde? Wat zijn mijn talenten? Wie ben ik nu eigenlijk? Door antwoord te krijgen op dit soort vragen, leer je jezelf op een dieper niveau kennen en ga je leren om in je eigen kracht te staan. Maar dat is niet het enige. Tijdens de cursus spirituele ontwikkeling ga je namelijk ook meer inzicht en bewustzijn creëren. Een misschien wel het belangrijkste: ik ga jou tijdens de cursus helpen in te zien hoe waardevol jij wel niet bent. Ik ga je ook helpen om een beter zelfbeeld krijgen. Ik vertel je graag wat meer over hoe ik je hierbij ga helpen.

spirituele ontwikkeling in limburg

Inhoud van de cursus spirituele ontwikkeling

Om je een beter beeld te geven over de cursus spirituele ontwikkeling in Limburg en wat je allemaal kunt verwachten, geef ik je graag wat meer informatie over hoe ik tijdens deze cursus te werk ga. Tijdens de cursus maken we gebruik van allerlei verschillende kaarten, spellen, en oefeningen. Een voorbeeld hiervan zijn de Chi Gong oefeningen. Ook maak ik gebruik van het boek ‘Niet morgen maar nu’ van Wayne Dayer. Dit boekt helpt en ondersteunt jou op de weg naar spirituele ontwikkeling. Ik start de cursus spirituele ontwikkeling Limburg altijd met een meditatie. Dit is goed om alle spanning en stress even helemaal los te kunnen laten. Ook breng ik je op die manier naar het hier-en-nu, zodat je echt in het moment gaat leven.

Na de meditatie nemen we samen verschillende zaken en lessen door het uit boek ‘Niet morgen maar nu’. Daarna gaan we aan de slag met de kaarten, spellen en oefeningen. Samen met jou bepaal ik welke aanpak het beste bij jou past en het meest effectief zal zijn voor jou. Ik sluit de cursus af met een meditatie en geef je een paar opdrachten mee die je thuis kunt doen voordat we elkaar weer zien. Spirituele ontwikkeling is namelijk een proces dat altijd door blijft gaan.

Cursus spirituele ontwikkeling Limburg bij Via Novalis

Tijdens de cursus spirituele ontwikkeling Limburg maak ik gebruik van de methode Healing Tao. Deze methode werkt zeer goed om het lichaam te ontspannen en te ontgiften. Healing Tao kan jou zo helpen om beter in balans te komen. Wil je ook graag in balans komen, meer over jezelf leren en meer bewustzijn en zelfvertrouwen krijgen? Ik kijk er al naar uit om samen met jou op reis te gaan. Iedereen is uniek op zijn of haar eigen manier en ik ondersteun je graag bij jouw unieke proces om bewuster van jezelf te worden. De kosten van de gehele cursus spirituele ontwikkeling in Limburg bedragen €450,00. Gelieve dit vooraf te betalen via IBAN: NL95INGB0701921544. Als je liever contant of in termijnen wilt betalen, dan is dit ook mogelijk. Wil je graag meer informatie of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met me op. Ik leer je graag beter kennen en ik verheug me op onze samenwerking!

cursus spirituele ontwikkeling limburg