Warmte

Yin-Yang-TAOReiki Cursus

Yin-Yang-TAOAlgemeen

Als je op deze pagina bent aanbeland dan ga ik er vanuit dat je weet wat Reiki inhoud. Zo niet dan kun je op de volgende link mijn uitleg over Reiki vinden.
Je bent dus geïnteresseerd om Reiki te gaan leren en dan ook te gaan beoefenen. Reiki is echter veel meer dan alleen leren hoe je het moet doen (handoplegging en de energie laten stromen). Het is ook een persoonlijke ontwikkeling die hiermee gepaard gaat. Wil je Reiki in de toekomst een meerwaarde in jou leven laten zijn, dan zul je aan je eigen groei op spiritueel vlak moeten werken. Dit proces heeft tijd nodig. Je verandert niet van het ene op het andere moment.

Yin-Yang-TAODe cursus

Daarom geef ik een Reiki cursus. De reden hiervoor is dat ik jou wil begeleiden in dit proces, dat ik je alle in en outs die met persoonlijke groei te maken hebben wil bij brengen. Daarbij is het heel belangrijk dat ik je in het begin een aantal behandelingen ga geven (duren ongeveer 1,5 uur). Je kunt dan al wennen aan de energiestromen en tevens zul je zelf beter in balans komen. Tijdens deze behandelingen zal ik jou ook al geleidelijk bij brengen hoe Reiki werkt en wat je er al zo mee kunt doen. Na een aantal behandelingen, variërend van 4 tot 6 keer (dit is per persoon verschillend) zal ik jou gaan inwijden voor Reiki 1. Deze inwijding duurt globaal 4 a 5 uur. Tijdens deze inwijding leer ik je hoe je zelf Reiki bij je kunt toepassen. Reiki 1 is puur voor jezelf zodat jij jezelf beter leert kennen en kunt gaan werken aan jou blokkades. Daarbij wil ik aangeven dat ik de cursus geef op individuele basis. Maw jij bent de enige cursist. De reden waarom om ik dit doe is dat jij de volledige aandacht krijgt die jij verdient.

Om je een indruk tegen over het tijdsbestek van deze cursus het volgende. De eerste behandelingen zullen wekelijks zijn en de twee laatste om de twee weken, dit geeft jou de ruimte om te wennen aan het veranderingsproces en in jou thuis situatie te werken aan jou ontwikkeling. Na de laatste behandeling zullen we een afspraak maken voor de inwijding. Dit kan dan vrij kort na de laatste behandeling.
Bij een cursus waar je 5 behandeling krijgt (gemiddeld), duurt de gehele cursus dan ongeveer 10 wkn ( 2 a 3 maanden).
Na de inwijding maken we nog een afspraak voor een “terugkomst dag”. Tijdens die afspraak zullen we samen bespreken hoe eea gegaan is en beantwoord ik graag al jou vragen die je nog hebt. Deze afspraak zal ongeveer 1 a 1,5 uur duren en zal meestal 3 a 4 maanden na de inwijding plaats vinden.

Yin-Yang-TAOVervolg

Na de inwijding 1 bestaat er nog de mogelijkheid voor Reiki 2 en Reiki Master cursus. Mocht je tegen die tijd daar interesse in hebben dan zal ik dat inhoudelijk dan met jou dan bespreken.

Yin-Yang-TAOInteresse?

Als je door mijn methode van aanpak enthousiast bent geworden, dan pak de telefoon en neem contact met me op om de eerste afspraak te plannen. Uiteraard kun je dit ook via het contactformulier doen. Ik verheug me er al op.
Mocht je nog vragen hebben sta ik je uiteraard ook graag te woord.

Yin-Yang-TAOKosten

De gehele cursus kost, ongeacht het aantal behandelingen, €300. Dit is inclusief lesmateriaal en je Reiki 1 certificaat.
Betaling kan vooraf op IBAN: NL95INGB0701921544
Met vermelding ‘naam + Reiki cursus′
Uiteraard kun je ook contact betalen. Indien gewenst kun je ook in termijnen betalen.

Liefst Ellie