Ontspannen

Reiki Cursus


Algemeen informatie: Reiki cursus

Wil jij graag een Reiki cursus volgen zodat jij jezelf ook een Reiki behandeling kunt gaan geven? Dan ben je hier op het goede adres. Ik ga je hier uit leggen wat ik doe en hoe ik dat doe. Want ieder doet dat op zijn eigen manier. Ik vind het belangrijk, voor dat je een Reiki cursus gaat volgen, dat je eerst een aantal Reiki behandelingen neemt zodat jouw lichaam al kan wennen aan deze energie en al aan je blokkades kunt gaan werken. Daarnaast is het belangrijk dat je een goede begeleiding krijgt in het Reiki traject. Ik weet uit ervaring dat dit niet altijd gebeurt en dat men dan spijt kan krijgen en er verder niks meer mee doet. Het is geen jas die je zomaar uit en aan trekt, het is iets voor het leven waar men zorgvuldig mee om moet gaan en met respect. Wil jij Reiki in de toekomst een meerwaarde in jouw leven laten zijn en aan jouw persoonlijke ontwikkeling werken weet dat dit procestijd nodig heeft. De toren van Pizza is ook niet op een dag gebouwd. Spreekt mijn methode voor een Reiki cursus volgen jou aan neem gerust contact op mij. Mocht je behoefte hebben aan persoonlijk gesprek, om te voelen of kijken of er een klik tussen ons is, ook dat is mogelijk.

Verloop van de reiki behandeling cursus

We beginnen eerst met Reiki behandelingen. Na 5 behandelingen kan ik jou gaan inwijden voor Reiki 1. Deze inwijding duurt globaal 4 à 5 uur. Tijdens deze inwijding leer ik je hoe je zelf een Reiki handeling geeft en je gaat nog meer over Reiki leren. Reiki cursus 1 is puur voor jezelf zodat jij jezelf beter leert kennen en ervaren hoe het is je zelf te behandelen en kunt gaan werken aan jou blokkades. Daarbij wil ik aangeven dat ik de cursus geef op individuele basis. Jij bent namelijk de enige cursist. De reden waarom ik dit doe is zodat jij de volledige aandacht krijgt om aan jou persoonlijke ontwikkeling, en uitdagingen te werken en uit ervaring weet ik dat het veel prettiger is dat je dan de volle aandacht krijgt en wat meer privacy.

Om je een indruk te geven over het tijdsbestek voor het volgen van deze Reiki 1 cursus. De eerste behandelingen zullen wekelijks zijn en de twee laatste om de twee weken, dit geeft jou de ruimte om te wennen aan het veranderingsproces en in jouw thuissituatie te werken aan jou persoonlijke ontwikkeling. Na de laatste Reiki behandeling zullen we een afspraak maken voor de inwijding van de Reiki cursus. Dit kan dan vrij kort na de laatste Reiki behandeling.
Bij een cursus waar je 5 x een Reiki behandeling krijgt (gemiddeld), duurt de gehele cursus dan ongeveer 10 weken (2 à 3 maanden).
Na de inwijding maken we nog een afspraak voor een “terugkomst dag”. Tijdens die “terugkom dag” zullen we samen bespreken hoe het gegaan is en beantwoord ik graag al jou vragen die je nog hebt. Deze afspraak zal na vier weken na de inwijding plaat vinden. Deze dag is een onderdeel van het pakket Reiki Cursus.

 

Vervolg op de Reiki cursus

Na de Reiki 1 inwijding cursus  bestaat er nog de mogelijkheid voor het volgen van Reiki 2. Reiki 2 bestaat uit drie symbolen. Je leert ook Reiki op afstand sturen. Je handen gaan nog meer stromen. Je gaat een stapje verder, je leert ook hoe je anderen een Reiki behandeling kunt geven met de symbolen waar wij ons intensief mee bezig gaan houden zodat je ze zelf goed leert hanteren. Na Reiki 2 is er ook nog Reiki 3A, ook wel aspirant master genoemd. Na Reiki 3A is er voor de mensen die graag een eigen praktijk willen beginnen een Reiki 3B cursus. Het verschil tussen 3A en 3B eide is dat je bij Reiki 3B zelf mensen leert inwijden waar ook een examen bij hoort. Verdere toelichting hierover staat bij de rubriek Reiki inwijdingen.

Interesse in Reiki cursus te volgen?

Als je door mijn methode van aanpak enthousiast bent geworden, en je wil graag een Reiki cursus volgen, dan pak de telefoon en neem contact met me op om de eerste afspraak te plannen. Uiteraard kun je dit ook via het contactformulier doen. Ik verheug me er al op.
Mocht je nog vragen hebben sta ik je uiteraard ook graag te woord.

De kosten van de cursus

De gehele cursus, inclusief de Reiki behandelingen en les martiaal en Reiki 1 certificaat, kost €300.
Betaling kan vooraf op IBAN: NL95INGB0701921544
Met vermelding ‘naam + Reiki cursus′
Uiteraard kun je ook contact betalen. Indien gewenst kun je ook in termijnen betalen.

Er wordt tijdens de Reiki cursus voor eten en drinken gezorgd. Je hoeft zelf niks mee te nemen.
Voor verdere informatie of het maken van een afspraak neem dan gerust telefonisch contact met me op of maak gebruik van het contactformulier

Ik verheug me al om met je samen te werken.

Liefs Ellie
reiki cursus