Overvloed

Magnetiseren


Hoi mijn naam is Ellie en ik ben magnetiseur. Magnetiseren is het herstellen van de balans tussen lichaam, geest en ziel. Het herstel wordt gedmagnetiserenaan door een vorm van energie, ook wel Chi-levensenergie genoemd. Maar waar komt die energie dan vandaan? Energie is overal om ons heen. Men is zich er alleen niet altijd bewust van. Alles is namelijk energie, net zoals alles yin en yang is. Op het moment dat deze energie uit balans is, kun je blokkades opbouwen en kan de energie niet goed door jouw lichaam stromen. Hierdoor kun je ziek worden. Blokkades zijn problemen of situaties waar een mens zich, op het moment dat ze zich voordoen, geen raad mee weet. Een oplossing wordt niet altijd meteen gevonden en dan wordt het probleem meestal ver weggestopt. Zodoende leert een mens onbewust een muur op te bouwen, waar hij zich achter kan verschuilen. Ook gaat hij of zij maskers opzetten, zodat pijn, angst en verdriet hem of haar niet meer zullen raken. De levensenergie kan op dat moment gaan blokkeren en de organen, waar emoties en gevoelens huisvesten, ziek kunnen worden. Het lichaam gaat jou vervolgens signalen geven dat er iets niet klopt. Soms subtiel maar soms is er wat meer nodig om naar deze signalen van jouw lichaam te leren luisteren. Met behulp van handoplegging of de handen boven het lichaam te leggen, kan een magnetiseur jou op zo’n moment helpen. De levensenergie kan dan weer stromen en jouw zelfherstellend vermogen wordt weer in gang gebracht. Zodoende kan een magnetiseur ook de oorzaak van jouw ziekte aanpakken, want dat gebeurt niet zomaar. Jouw lichaam wilt je hier wat mee zeggen en vraagt of jij wilt luisteren naar dat signaal. Niet alleen maar verdoven met tabletten, om maar geen pijn te hoeven voelen. Weet als je behoorlijk ziek bent, dat je niet naar de subtiele signalen hebt geluisterd van jouw lichaam. Het gaat niet alleen maar om de symptomen te bestrijden, maar vooral de oorzaken aan te pakken en die signalen niet meer nodig zijn.

Wat kan magnetisering voor jou doen?

Magnetiseren kan jou helpen bij lichamelijke klachten en klachten op spiritueel, emotioneel en mentaal gebied. Magnetisering kan overigens ook zeer effectief zijn voor gevoelige, intuïtieve kinderen en magnetiserenvolwassenen. Zij zijn doorgaans op zoek naar balans in hun leven en willen leren omgaan met hun hoog sensitiviteit. Jezelf magnetiseren kan op zo’n moment al veel bieden, maar ik raad je aan om dit door een professionele magnetiseur te laten doen. Want magnetisering is ook nog een goede aanvulling op jouw spirituele ontwikkeling. Magnetiseren is toegankelijk voor jong en oud én pakt het probleem bij de kern aan. Een behandeling magnetiseren is ook heel fijn om opgeladen te worden, ondanks er geen klachten aanwezig zijn. Het zorgt er namelijk voor, dat je meer energie hebt voor de dagelijkse uitdagingen in het leven. Tijdens de magnetisering maak ik ook gebruik van mijn paranormale gaven. Zodoende kan ik mij nog meer op jou instellen. Ook ben ik, als je er behoefte aan hebt, een luisterend oor voor je. Graag wil ik op voorhand even aangeven dat ik niet bepaal of ik wat door krijg en ook niet wat ik door krijg. Ik ben namelijk alleen het kanaal. Op deze manier maak ik ook gebruik van Reiki. Mocht je daar meer over willen weten, neem dan zeker een kijkje op mijn Reiki pagina of kijk eens op mijn energetische behandeling Limburg of healing tao Limburg pagina. Reiki is namelijk niet hetzelfde als Magnetiseren. Lees op deze pagina het verschil tussen beide geneeswijzen.

magnetisering

Magnetisering kan jouw ondersteunen bij:

Lichamelijke klachten

Emotionele klachten

Mentale klachten

Spirituele klachten   

De behandelingsduur en kosten van magnetiseren

De behandeling magnetiseren vindt altijd door middel van een één-op-één gesprek in een rustige en huiselijke omgeving plaats.
Een behandeling kost €50. Er wordt niet op de tijd gelet, want jouw herstel staat voorop. Maar om een indruk te krijgen: een consult duurt doorgaans ongeveer 1 tot 1,5 uur.

Mocht er op voorhand van onze afspraak iets tussen komen. Laat mij dat even op tijd weten, in dat geval heb ik dan de mogelijkheid om tijd in te plannen voor een ander.

Voor verdere informatie of het maken van een afspraak, neem dan gerust telefonisch contact met me op of maak gebruik van het contactformulier.

Om te leren jezelf te magnetiseren in de omgeving Limburg en Sittard, is het mogelijk om mij een bericht te sturen. Ik verheug mij erop jou te ontmoeten in mijn praktijk.

Liefst Ellie

magnetiseren