Inzicht

De Betekenis van Reiki


Algemene informatie over Reikiwater

De betekenis van Reiki is energie overdracht oftewel universele levensenergie. Dat wordt overgedragen van mens op mens om lichaam, geest, en ziel in balans te brengen en gezond te houden.Net zoals dat wij weten dat wij 70% uit water bestaan en ook weten dat wij genoeg moeten drinken om al het water wat wij verliezen door bv zweten, is het ook zeer belangrijk dat wij ons bewust worden dat ook de energie die wij verliezen bij getankt wordt. Je kunt het ook vergelijken met een stekker en stopcontact. Als je de stekker in het stopcontact steekt krijg je stroom voor de zuiger, mixer, mobiel. Je kunt het ook zo zien dat jij het stopcontact bent en de Reiki therapeut de stekker die jou verziet van energie om jou op te laden zodat de energie goed door jou lichaam kan stromen, zodat het daarnaartoe gaat waar het nodig is, zowel geestelijk als lichamelijk. Hierdoor word je weer helemaal opgeladen zodat je weer fit en in balans bent. Iedereen bezit deze levensenergie. Alleen door blokkades die je in je leven hebt door problemen, negatief denken, angsten of gemist van liefde kun je uit balans raken. Er kunnen zoveel oorzaken zijn waardoor jouw energie niet goed kan doorstromen en waardoor je ook ziek kunt worden en niet lekker in je vel zit. Je bent dan uit balans of te wel het gloeilampje raakt op en heeft stroom nodig en daar kan Reiki een goede ondersteuning in zijn om het lampje in jezelf weer te voorzien van nieuwe energie. Waardoor het lampje in jezelf weer kan gaan stralen. Lees hier over het verschil tussen magnetisren en reiki.

Wat kan een Reiki behandeling voor jou doen?

Reiki behandeling kan jou helpen bij jou lichamelijke klachten en ook op, emotioneel, mentaal, of spiritueel gebied. Het kan ook een goede hulp zijn voor mensen met een burn out, Zodat ze meer rust krijgen en alles beter op een rijtje kunnen zetten. Reiki kan ook zeer effectief zijn voor gevoelige intuïtieve kinderen en volwassenen, die op zoek zijn naar balans in hun leven en willen leren omgaan met hun hoog sensitiviteit. Ook is het een goede aanvulling voor jouw spirituele ontwikkeling. Het helpt jou om meer overzicht in jouw leven te krijgen. Zodat je beter leert los laten wat je niet meer nodig hebt.

Reiki behandeling

Door het overbrengen van universele energie (ook wel Chi genoemd) wordt het zelf herstellend vermogen geactiveerd. Dit gebeurt door mijn handen op of boven jouw lichaam te houden c.q. leggen, afhankelijk wat ik op dat moment ervaar. De helende energie is op jou persoonlijk afgestemd en gaat daarheen waar het op dat moment nodig is. Deze energie gaat naar de plaatsen die geblokkeerd zijn en het kan deze blokkades opheffen. Hierdoor kunnen de klachten verminderen of verdwijnen. Overtollige energie wordt verwijderd en zorgt ervoor dat de levensenergie weer vrij kan stromen in jouw lichaam. Mijn eigen ervaring is dat je door deze vorm van behandeling ook een persoonlijke groei doorloop. Een reiki-behandeling is ook heel fijn om te ontspannen en bij te tanken ook al zijn er geen klachten. Ik maak tijdens de behandeling gebruik van mijn paranormale gaven. Ik zeg hier wel bij of ik iets doorkrijg en wat dat bepaal ik niet ik ben een kanaal.
bed

Reiki Cursus volgen

Wil jij graag een Reiki cursus volgen zodat jij jezelf ook een Reiki behandeling kunt gaan geven? Dan ben je hier op het goede adres. Ik ga je hier uit leggen wat ik doe en hoe ik dat doe. Want ieder doet dat op zijn eigen manier. Ik zelf vindt het belangrijk voor dat je een Reiki cursus gaat volgen dat je eerst een aantal behandelingen neemt zodat jouw lichaam al kan wennen aan deze energie en al aan je blokkades kunt gaan werken, en dat je een goede begeleiding krijgt in het Reiki traject, omdat ik uit ervaring weet dat niet altijd gebeurt en dat men dan spijt kan krijgen en er verder niks meer mee doet. Het is geen jas die je zomaar uit en aan trekt het is iets voor het leven waar men zorgvuldig mee om moet gaan en met respect. Wil jij Reiki in de toekomst een meerwaarde in jouw leven laten zijn, en aan jouw persoonlijke ontwikkeling werken weet dat dit procestijd nodig heeft.de toren van pizza is ook niet op een dag gebouwd. Spreek mijn methode voor een cursus Reiki in Limburg volgen jou aan neem gerust contact op met mij. Mocht je behoefte hebben aan persoonlijk contact om te voelen of kijken of er een klik tussen ons is ook dat is mogelijk.

Reiki inwijding

Reiki is het populaire woord voor de Usui methode Reiki. De Usui methode Reiki is de door de Japanse leraar Mikao Usui opnieuw tot leven gewekt, het is een methode die de ontvanger, via inwijdingen, in staat stelt een ommekeer in het eigen leven te bewerkstellingeng door gebruikt te maken van de kosmische Energie. Een Reiki inwijding is een ritueel waarbij mogelijkheid geboden wordt terug te keren in de eigen eenheid van lichaam en ziel. Door deze inwijdingen worden de verbindingen (chakra’s) tussen lichaam en ziel geïntensiveerd, waardoor het contact met de aarde wordt hersteld. De angsten – niet verwerkte emoties – worden opgelost en zelfvertrouwen wordt versterkt. Het oplossen van de eigen niet verwerkte emoties kan tot gevolg hebben, dat het geestelijke welzijn zich verbetert, waardoor lichamelijke klachten kunnen verminderen. Het proces dat de ingewijde met de Usui methode Reiki bij zichzelf op gang brengt heeft niet alleen tot gevolg dat dat de ingewijde mettertijd beter in zijn of haar vel komt te zitten, doch dat tevens de mogelijkheid wordt geschapen om ook anderen middels het geven van zogenaamde Reiki – behandelingen te laten meegenieten van de veranderende omstandigheden.

Voor verdere informatie of het maken van een afspraak neem dan gerust telefonisch contact met me op of maak gebruik van het contactformulier.

Voor reiki in de omgeving Limburg en Sittard kun je mij bereiken. Ik verheug mij erop jou te ontmoeten in mijn praktijk.

Liefst Ellie
ster