Zuivering

Reiki Sittard


De huiselijke praktijk van Reiki Sittard is gelegen in een rustige omgeving en heeft een mooie voortuin. Het is de ideale plek om tot rust te komen en je helemaal thuis te voelen.

Informatie over Reiki Sittard

Voordat ik in ga op wat een Reiki behandeling Sittard inhoudt, geef ik eerst even wat algemene informatie over Reiki.
Reiki SittardReiki draait allemaal om energieoverdracht, namelijk de overdracht van universele levensenergie, die ook wel Chi wordt genoemd.  Deze energie wordt overgedragen van mens op mens om lichaam, geest en ziel in balans te brengen en gezond te houden. Net zoals wij weten dat wij voor 70% uit water bestaan en genoeg moeten drinken om dit water te blijven aanvullen, is het ook zeer belangrijk om bewust te worden van onze energie die moet worden bijgetankt.

Het is te vergelijken met een stekker en stopcontact. Wanneer je de stekker in het stopcontact steekt,  krijg je stroom voor bijvoorbeeld je zuiger, mixer of mobiel. Je kunt het zien alsof jij het stopcontact bent en de Reiki therapeut Sittard de stekker die jou gaat opladen met energie. De energie kan zo beter door jouw lichaam stromen, zodat de energie stroomt naar de plek waar het nodig is, zowel geestelijk als lichamelijk. Op deze manier word je weer helemaal opgeladen, zodat je weer fit en in balans bent.

Iedereen is in het bezit van levensenergie genaamd Chi, maar af en toe kan je lichaam uit balans raken door blokkades die je tijdens je leven hebt gebouwd. Denk hierbij aan problemen, negatief denken, angsten of het gemis van liefde. Er kunnen zoveel zaken die ervoor kunnen zorgen dat jouw energie niet goed kan doorstromen, waardoor je ziek kunt worden of niet lekker in je vel zit. Je bent dan uit balans, oftewel het gloeilampje raakt op en heeft stroom nodig. Een Reiki cursus Limburg kan een goede ondersteuning vormen om het lampje in jezelf te voorzien van nieuwe energie. Zo kan het lampje in jezelf weer gaan stralen!

Wat kan een Reiki behandeling Sittard jou opleveren?

Een Reiki behandeling Sittard kan helpen bij lichamelijke klachten. Ook bij klachten die meer gericht zijn op de geest zoals angsten, stress of een burn-out. Daarnaast kan een Reiki cursus Sittard helpen bij allerlei klachten die worden veroorzaakt doordat iemand niet lekker in zijn vel zit. Een Reiki behandeling Sittard kan ook veel opleveren voor gevoelige intuïtieve kinderen en volwassenen die op zoek zijn naar balans in hun leven of willen leren omgaan met hun hoge sensitiviteit. Reiki Sittard is bovendien goed voor jouw spirituele ontwikkeling. Het helpt jou om jouw leven beter te kunnen overzien, zodat je makkelijker dingen kunt loslaten die je niet meer nodig hebt. Daarnaast is Reiki ook heel goed voor dieren. Dieren geven meestal vanuit hun eigen instinct ook aan dat ze het als zeer positief ervaren.

De Reiki behandeling in SittardReiki Sittard

Door universele energie (ook wel Chi genoemd) aan jou over te brengen, wordt het zelfherstellend vermogen geactiveerd. Dit doe ik door mijn handen op of boven jouw lichaam te houden. De helende energie wordt persoonlijk op jou afgestemd en gaat daarheen waar het op dat moment nodig is. Zo gaat de energie naar de plaatsen die geblokkeerd zijn om deze blokkades op te heffen. Hierdoor kunnen klachten verminderen of verdwijnen. Overtollige energie wordt verwijderd waardoor de levensenergie weer vrij kan stromen door jouw lichaam.

Mijn eigen ervaring is dat je door deze behandeling ook een persoonlijke groei doorloopt. Ik maak tijdens de Reiki behandeling Sittard ook gebruik van mijn paranormale gaven. Hierbij wil ik wel aangeven dat ik niet zelf kan bepalen wat ik doorkrijg en wat niet. Ik ben niet meer dan een kanaal, maar ik ben hier zeer dankbaar voor aangezien ik waardevolle informatie kan doorgeven. Reiki Zuid-Limburg is ook een goede manier om te ontspannen en energie bij te tanken indien u geen klachten ervaart.

Behandelingsduur en kosten van Reiki in praktijk Sittard

De behandeling wordt altijd gedaan door middel van een een-op-eengesprek. De behandelingsmethode die ik gebruik is gebaseerd op Reiki en Magnetiseren. Ik nodig je uit om de Reiki behandeling zelf te komen ervaren. Een behandeling kost €45 per consult (contante betaling). Er wordt tijdens de behandeling niet gelet op de tijd, maar normaal gesproken duurt een consult ongeveer 1 – 1,5 uur.

Vervolg op Reiki behandeling in Sittard

Als je eenmaal een aantal Reiki behandelingen hebt ondervonden, krijg je de mogelijkheid om een Reiki inwijding te volgen. Door een Reiki inwijding ben je in staat om jezelf Reiki te geven. Mocht je bij voorbaat al beslissen dat je na een Reiki behandeling ook een Reiki inwijding wilt doen, dan bestaat er de mogelijkheid om vanaf het begin de Reiki cursus te volgen. Deze cursus vormt een pakket van een aantal behandelingen en inwijding.

 

Wil je graag meer informatie of een afspraak maken? Neem dan gerust telefonisch contact met me op of maak gebruik van het contactformulier.

Ik verheug me erop om jou te ontmoeten in mijn praktijk.

 

Liefs EllieReiki Sittard