Ontstressen

Reiki Limburg


De rustgevende omgeving van het bourgondische Limburg leent zich perfect voor Reiki in Zuid Limburg. Hier is het ontzettend fijn vertoeven en dat is ook de heerlijke omgeving waar mijn praktijk ligt. Hier kun jij weer in een huiselijke sfeer tot rust kunt komen en genieten van een mooie voortuin, welke volledig zen is ingericht.

Informatie over Reiki in Zuid Limburg

Voordat ik in ga op wat een Reiki behandeling in Limburg inhoud, geef ik eerst even wat algemene informatie over de behandelmethode Reiki.
Reiki Limburg
Reiki betekent in feite energie overdacht en draait in zijn geheel om de universele levensenergie. Deze energie wordt overgedragen van mens op mens en zorgt ervoor dat lichaam, geest en ziel in balans worden gebracht en gezond blijven. Eigenlijk moeten we als bewust worden dat we ook de energie bijtanken die wij verliezen. Net zoals dat wij er van bewust zijn dat wij voor 70% uit water bestaan en daarom genoeg moeten drinken om al het verloren water, door bijvoorbeeld zweten, opnieuw tot ons te krijgen. Ergens kun je het zelfs vergelijken met een stekker en het stopcontact: jouw stofzuiger, mobiele telefoon en andere elektrische apparaten krijgen enkel en alleen stroom zodra de stekker in het stopcontact is gestoken. In feite ben jij het elektrische apparaat met stekker en de Reiki therapeut in Limburg is het stopcontat dat jou voorziet van stroom. De stroom is in deze metafoor de levensenergie, waarmee jij jezelf weer kunt opladen. Op het moment dat jij voldoende bent opgeladen, kan de energie weer goed door jouw lichaam stromen. Hierdoor zal de energie alle plekken in de geest en het lichaam bereiken, waar het nodig is. Vervolgens ben jij weer volledig in balans en voel jij je een stuk fitter. Iedereen bezit deze levensenergie. Alleen door blokkades, die je in je leven hebt op gebouwd, kun je uit balans raken. Deze blokkades ontstaan vaak door problemen, negatief denken, angsten en/of gemis van liefde. Er kunnen zoveel oorzaken zijn waardoor jouw energie niet goed kan doorstromen. Vervolgens is de kans de groot dat je ziek wordt en jij niet meer lekker in je vel zit. Op dat moment ben je uit balans, of te wel de mobiele telefoon is leeg en heeft stroom nodig. Dat is precies waar een Reiki behandeling in Limburg een goede ondersteuning bij kan zijn. Juist om jezelf weer te voorzien van nieuwe energie, zodat het lampje in jezelf weer kan gaan stralen.

Wat kan een Reiki behandeling in Limburg voor jou doen?

Reiki behandeling in Limburg kan niet alleen helpen bij lichamelijke klachten, maar ook bij klachten waar je lichamelijk geen last van hebt. Klachten zoals angsten, stress en zelfs burn-out klachten. In feite dus voor allerlei klachten die worden veroorzaakt doordat men niet lekker in zijn vel zit. Een Reiki behandeling kan ook zeer effectief zijn voor gevoelige en intuïtieve kinderen en volwassenen, die op zoek zijn naar balans in hun leven en willen leren omgaan met hun hoog sensitiviteit. Ook is het een goede aanvulling op jouw spirituele ontwikkeling. Reiki is overigens ook heel goed voor dieren. Dieren geven namelijk ook doorgaans zelf vanuit hun instinct aan, dat het goed geweest is. Een Reiki cursus in Limburg helpt om jouw leven beter te kunnen overzien. Zodat jij beter los kunt laten, wat je niet meer nodig hebt. Het is ook fijn om te ontspannen en energie te tanken ook al zijn er geen klachten.

De behandeling
Reiki Limburg

Door het overbrengen van universele energie (ook wel Chi genoemd) wordt het zelf herstellend vermogen geactiveerd. Dit gebeurt door mijn handen op of boven jouw lichaam te houden. De helende energie is op jou persoonlijk afgestemd en gaat daar heen, waar het op dat moment het meest nodig is. Deze energie gaat namelijk naar de plaatsen die geblokkeerd zijn om deze blokkades vervolgens op te heffen. Hierdoor kunnen de klachten verminderen en zelfs verdwijnen. Overtollige energie wordt verwijderd en zorgt ervoor dat de levensenergie weer vrij kan stromen in jouw lichaam. Mijn eigen ervaring is dat je door deze vorm van behandeling ook een persoonlijke groei door maakt. Tijdens de Reiki behandeling in Zuid Limburg maak ik ook gebruik van mijn paranormale gaven. Overigens bepaal ik niet zelf of en wat ik precies doorkrijg. Ik ben slechts het kanaal, waar ik ontzettend dankbaar voor ben.

De behandelingsduur en kosten van Reiki in Zuid Limburg

De behandeling vindt altijd plaats door middel van een één op één gesprek. De behandelingsmethode die ik gebruik, is gebaseerd op de traditionele Reiki en Magnetiseren. Daarom nodig ik je graag uit om een Reiki behandeling in Limburg te ervaren.

Een behandeling kost €50 per consult, gelieve contant te betalen. Er wordt overigens niet op de tijd gelet. Maar om een indruk te krijgen: een consult duurt ongeveer 1 – 1,5 uur.

Van behandeling tot Reiki inwijding in Limburg

Als je een aantal behandelingen hebt ondervonden, bestaat er de mogelijkheid om een Reiki inwijding in Limburg te volgen. Door de Reiki inwijding in Limburg ben je vervolgens in staat om bij jezelf Reiki toe te passen. Mocht je al bij voorbaat beslissen dat je na de Reiki behandeling ook een Reiki inwijding in Limburg wilt doen, dan bestaat er de mogelijkheid om vanaf het begin de Reiki cursus in Limburg te volgen. Hierbij krijg je een aantal behandelingen en inwijding in één pakket. Heb je graag meer informatie over behandelmethoden in Sittard of wil je direct een afspraak maken? Dan kun je telefonisch contact met mij opnemen, maar ook gebruikmaken van het contactformulier.

Ik verheug mij erop jou te ontmoeten in mijn praktijk.

Liefs Ellie
Reiki Limburg