Spirituele Groei

Yin-Yang-TAOWat is Reiki? 

Reiki is een vorm van Healing door energie, in andere culturen ook wel bekent onder de naam Chi (universele levensenergie) genoemd. Die energie zorgt voor de groei en genezing van alles wat leeft. Bij onze geboorte hebben wij allemaal deze energie tot onze beschikking. Door ingrijpende gebeurtenissen, stress, slechte voeding, burn-out, raakt de energiestroom geblokkeerd, waarmee het zelf herstellende vermogen van het lichaam wordt verzwakt waardoor je ziek kunt worden of niet lekker in je vel zit. Reiki kan jou dan helpen jou zelf herstellend vermogen weer te activeren.

Yin-Yang-TAOReiki inwijding

Een inwijding is een ritueel waarbij de ingewijde ” jij dus” de mogelijkheid geboden wordt terug te keren in de eigen eenheid van lichaam en ziel. Door deze inwijding worden de verbindingen (Chakra’s) tussen lichaam en ziel geentiviseerd, waardoor het contact met de aarde wordt hersteld, de angsten ~ niet verwerkte emoties~ worden opgelost en het zelfvertrouwen wordt versterkt. Hierdoor kun jij ook beter in jouw vel gaan zitten.
Het is wel belangrijk voordat jij je wilt laten inwijden je eerst zelf een paar behandelingen hebt gehad. Waarom vraag jij je wellicht af? Als je ingewijd wordt en je hebt zelf nog niet aan jou klachten gewerkt kun je de “volle laag” krijgen. Dat komt helaas maar al te vaak voor waardoor de mensen nog dieper in de put geraken en spijt kunnen krijgen van hun initiatie. Dat zou zonde zijn van deze mooie methode waarbij je leert jezelf zo goed te kunnen helpen.

Yin-Yang-TAOInwijding 1,2,3A,3B

Ushi-Reiki-grondlegger
Reiki 1: Is puur voor jezelf zodat jij jezelf beter leert kennen en kunt gaan werken aan jou blokkades. Ik vind namelijk dat je eerst aan jezelf werkt 
voordat je andere
gaat helpen. Ik geef jou hier ook ondersteuning bij en samen kunnen wij dan ook kijken wanneer jij voor Reiki 2 ingewijd zou kunnen worden.
Reiki 2: Bij de inwijding van reiki 2 worden nog meer blokkades opgeruimd zodat je een zuiver kanaal kunt worden. Hierdoor wordt jouw energie capaciteit vergroot en krijg je specifieke symbolen erbij.
Reiki 3: Wil je zelf mensen gaan helpen en behandelen met reiki, dan kun je reiki 3A gaan doen. Je begint met een reiki 3A inwijding.  Na deze inwijding ga je een stageperiode in (afhankelijk van de persoon) van 1 a 2 jaar. Ik leer jou dan hoe jij een praktijk op kunt zetten. Je leert o.a. hoe je andere mensen doet inwijden. Ik geef jou alle steun op jou weg naar verdere groei.  Het hele proces van ontwikkeling sluiten we af met een reiki 3B inwijding. Je bent dan REIKIMASTER.

Ieder mens is anders en heeft een andere ontwikkeling, de ene heeft voldoende aan reiki 1 en de ander wil graag reikimaster worden. Dat is het mooie hieraan. Iedereen heeft een eigen keuze en vrije wil. Ik geef jou alle ruimte. Dit is mijn werkwijze met reiki. Ik bied jou alle ondersteuning die jij nodig hebt. Weet ik leer ook door jou.

Mijn ervaring is: Reiki is een heel mooie start voor jou Spirituele weg.

Voor meer informatie of een afspraak neem vrijblijvend contact op