Rust

Energetische Behandeling in Limburg


Hallo ik ben Ellie ik ben Magnetiseur en Reiki Master. Voordat ik je ga vertellen over energetisch behandelen wil ik je eerst iets vertellen over universele levensenergie

Universele Levensenergie, Energetische Behandeling in Limburg

Zowel een Reiki behandeling als Magnetiseren wordt ook wel Energetische behandeling genoemd. Het heeft allebei met energie te maken ook wel universele levensenergie genoemd. Alles om ons heen en in ons bevat deze energie, waar wij allen mee verbonden zijn en wat wij nodig hebben. Net zoals lucht die wij inademen of ons hart, die ook uit energie bestaat, die in ons lichaam klopt. Zoals onze organen, die geblokkeerd kunnen raken, en het bloed dat in ons lichaam stroomt. Het is van groot belang dat deze energie, die ook wel Chi genoemd wordt, goed doorstroomt waar het nodig is. Doordat men niet altijd weet hoe men met zijn problemen omgaat of onze angsten, verdriet, boosheid, irritaties, of frustraties, stopt men deze gevoelens en emoties graag weg zodat men een muur om zich heen bouwt en een masker op zet. Omdat men zijn emoties wegstopt, die voornamelijk in de organen zitten, kan men ziek worden, want de organen hebben deze energie ook nodig.
Het is daarom belangrijk dat men zijn gevoelens en emoties uit. Een auto heeft ook benzine nodig om vooruit te komen. Als de levensenergie gewoon zijn weg kan gaan, waar het op dat moment nodig is, kan het lichaam zich weer gaan herstellen en word je weer fit, energiek en komt je weer in balans. Een energetische behandeling kan je daar goed bij helpen om de levensenergie weer goed te laten doorstromen. Dat kan zowel met Magnetiseren, Reiki of een andere energetische behandeling.

Wat kan een energetische behandeling in Limburg voor jou doen?

Een energetische behandeling kan jou helpen bij jou lichamelijke klachten en ook op emotioneel, mentaal, of spiritueel gebied. Een Energetische behandeling kan ook zeer effectief zijn voor gevoelige intuïtieve kinderen en volwassenen, die op zoek zijn naar balans in hun leven en willen leren omgaan met hun hoog sensitiviteit. Daarnaast is het een goede aanvulling op jouw spirituele ontwikkeling. Een energetische behandeling is toegankelijk voor jong en oud en het pakt de oorzaak aan. Het is ook fijn om te ontspannen en energie bij te tanken ook al zijn er geen klachten.

De Energetisch behandelingbed

Door het overbrengen van universele energie (ook wel Chi genoemd) wordt het zelf herstellend vermogen geactiveerd. Dit gebeurt door mijn handen op of boven jouw lichaam te houden De helende energie is op jou persoonlijk afgestemd en gaat daarheen waar het op dat moment nodig is. Deze energie gaat naar de plaatsen die geblokkeerd zijn en het kan deze blokkades opheffen. Hierdoor kunnen de klachten verminderen of verdwijnen. Overtollige energie wordt verwijderd en zorgt ervoor dat de levensenergie weer vrij kan stromen in jouw lichaam. Mijn eigen ervaring is dat je door deze vorm van behandeling ook een persoonlijke groei door maak. Ik maak ook tijdens de Energetische behandeling gebruik van mij paranormale gave. Ik wil daar wel bij even aangeven, of en wat ik doorkrijg dat ik dat niet bepaal. Ik ben alleen het kanaal waar ik dankbaar voor ben.

De Behandelingsduur en kosten van energetisch behandelen in Limburg

Interesse in een energetische healing in Sittard? De behandeling wordt in een rustige huiselijke sfeer gegeven waar jij centraal staat. Door middel van een-op-een gesprek en met gebruik van inzicht, en bewustzijn kaarten.
De tijdsduur van een behandeling is 1 tot 1-,5 uur. Er wordt niet zo op tijd gelet.

De kosten zijn € 50 per behandeling. Mocht de afgesproken afspraak niet doorgaan, wat altijd kan gebeuren, graag op tijd doorgeven zodat ik een ander de mogelijk kan geven voor een behandeling.
Voor verdere informatie of het maken van een afspraak neem dan gerust telefonisch contact met me op of maak gebruik van het contactformulier. Ook kun je een bezoekje brengen aan onze Energetische Behandeling studio in Sittard!

Mocht je dit nu een leuke en informatieve tekst vinden, lees dan ook over een cursus spirituele ontwikkeling in Sittard, of het verschil tussen Reiki en Magnetiseren.

Ik verheug mij erop jou te ontmoeten in mijn praktijk.

Liefs, Ellie