Eigenwaarde

Cursus Spirituele Ontwikkeling Sittard: Reis naar Jezelf


Met een cursus spirituele ontwikkeling in Sittard neem ik je mee op reis naar jezelf. In 16 lessen gaan we samen op zoek naar de antwoorden op belangrijke levensvragen. Tijdens de cursus ga ik je ook leren om jezelf centraal te stellen en meer in je eigen kracht te staan. Als je dit leert, zul je namelijk ook meer geluk, ontspanning, rust en vrede met jezelf ervaren. Zo wordt het leven een stuk leuker! Ik help je graag om jouw unieke pad te vinden en begeleid je graag tijdens jouw spirituele ontwikkeling. Zijn dit dingen waar jij graag mee geholpen wilt worden? Neem dan vooral contact met me op en ga mee op reis! Samen bepalen welke cursusmethode het beste werkt voor jou.

Is een cursus spirituele ontwikkeling iets voor jou?

Vraag jij jezelf wel eens af wie je nu eigenlijk bent? Wat jouw doel in het leven is hier op aarde? Of wat je nu eigenlijk écht wilt in het leven? Tijdens de cursus spirituele ontwikkeling in Sittard gaan wij samen op zoek naar de antwoorden op deze vragen. Ik help jou om meer inzichten te krijgen en een beter zelfbeeld en bewustzijn te creëren. Ieder mens is uniek en waardevol op zijn eigen manier. Tijdens de cursus ga ik jou helpen om in te zien hoe uniek en waardevol jij bent. Samen vinden we de antwoorden op jouw vragen. Hopelijk heb je al een iets beter beeld gekregen van de cursus en kun je bepalen of het iets voor jou is. Als jespirituele ontwikkeling in limburg vragen hebt, kun je me altijd bellen of gebruikmaken van het contactformulier. Ik beantwoord jouw vragen met alle plezier en verheug me er al op om je beter te leren kennen. Hopelijk kunnen we dan vervolgens samen op reis gaan tijdens jouw spirituele groei.

Inhoud van de cursus spirituele ontwikkeling Sittard

Ik kan me voorstellen dat je je afvraagt hoe een cursus spirituele ontwikkeling in Sittard er nu precies uitziet. Dat zal ik je in het kort uitleggen. Tijdens de cursus spirituele ontwikkeling maken wij gebruik van verschillende kaarten, spellen en oefeningen die jou op weg gaan helpen. Een paar voorbeelden hiervan zijn bewustzijnskaarten, emotiekaarten, inzichtkaarten, aarde-oefeningen, meditaties en verschillende soorten spirituele spellen. Dan hebben we ook nog het blokkenspel. Tijdens het blokkenspel ga je letterlijk en figuurlijk je eigen muur leren opbouwen, om die vervolgens weer af te breken. Naast deze spellen en oefeningen maken we ook gebruik van het boek ‘Niet morgen maar nu’ van Wayne Dayer. Dit boek vormt de rode draad tijdens de cursus spirituele ontwikkeling in Sittard. Aan de hand van dit boek gaan we tijdens de cursus op zoek naar belangrijke antwoorden op levensvragen. Door meer duidelijkheid te krijgen over deze belangrijke kwesties, ga je meer inzicht en bewustzijn creëren in je eigen persoonlijke ontwikkeling. Hoe klinkt dat voor jou?

Tijdens de cursus

De cursus bestaat uit 16 lessen in totaal. Deze lessen vinden één keer in de twee weken plaats. We starten de les altijd met een meditatie, zodat er een moment van rust ontstaat en verbondenheid met het hier en nu. Na de meditatie gaan we de thuisopdrachten bespreken uit het boek ‘Niet morgen maar nu’. Niet op alle dagen worden deze opdrachten besproken, omdat we namelijk ook nog gebruikmaken van een aantal spellen en oefeningen. Zo kunnen we bijvoorbeeld een keer Chi Gong oefeningen doen of gebruikmaken van de inzicht- en bewustzijnskaarten. We sluiten het einde van de sessie weer af met een meditatie. Tijdens de cursus wordt er ook Healing Tao toegepast. Dit is een methode waarmee je je lichaam kunt ontspannen en ontgiften, waardoor je beter met je emoties om kunt gaan. Hierdoor raak je meer in balans en kun je het maximale uit jezelf halen. Uiteraard ben jij altijd degene die centraal staat tijdens de cursus spirituele ontwikkeling in Sittard. Wil je graag meer weten over onze cursussen en behandelingen in Sittard? Bekijk dan ook eens onze pagina mindfulness Sittard, Cursus spirituele ontwikkeling Limburg en andere pagina’s op onze website om een goed beeld te krijgen van ons aanbod!

Reis naar jezelf met Via Novalis

De belangrijkste informatie over de inhoud van de cursus weet je nu inmiddels. Daarom geef ik je kort nog wat praktische informatie. Zoals vermeld, bestaat de cursus uit 16 lessen. We zullen samen bespreken op welke datums deze lessen zullen plaatsvinden. Ik ben erg flexibel als het gaat om de datums, dus er zal altijd wel een moment zijn dat ons beiden goed uitkomt. De totale kosten voor de cursus inclusief het lesmateriaal bedragen €450,00. Ik wil je vragen om dit bedrag vooraf te betalen op het rekeningnummer IBAN: NL95INGB0701921544. Wil je liever contant of in termijnen betalen? Dat is ook mogelijk. Ik denk graag met je mee! Ben je benieuwd of de cursus spirituele ontwikkeling in Sittard iets voor jou is of wil je graag nog wat meer informatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met me op. Ik beantwoord jouw vragen met plezier.

cursus spiritule ontwikkeling sittard