Intuïtie

Magnetiseren Maastricht


Fysieke en mentale klachten worden vandaag de dag meestal onderdrukt met behulp van allerlei soorten pijnstillers en medicijnen. Dit heeft echter niet altijd het beoogde effect, de klachten blijven of verergeren zelfs. Dit komt doordat de bron van het probleem met medicijnen niet wordt aangepakt. De mens krijgt zijn levenskracht namelijk door middel van levensenergie uit de kosmos en aarde. Deze energie stroomt door ons lijf en in deze stroming kunnen blokkades ontstaan, waardoor de levensenergie niet goed kan door stromen. Op dat moment ontstaan de eerste klachten. Bij Via Novalis pak ik deze klachten echter wel bij de bron aan: de blokkade van de levensenergie. Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op, ik help je graag verder.

magnetiseren in maastricht limburg

Wat is magnetiseren nabij Maastricht?

Magnetiseren nabij Maastricht draait om het herstellen van de balans tussen lichaam, geest én ziel. Het herstel van deze balans wordt gerealiseerd middels een vorm van energie, ook wel Chi-levensenergie genoemd. Je bent je er waarschijnlijk niet bewust van, maar deze energie zit overal om ons heen. Het komt dus niet specifiek ergens vandaan. Net zoals alles Yin en Yang is, is ook alles energie. Op het moment dat deze uit balans raken bouw je al gauw blokkades op, waardoor de energie in jouw lichaam niet goed kan doorstromen. Dit kan verschillende kwalen, zoals ziektes, tot gevolg hebben. Blokkades zijn doorgaans problemen of situaties waar je als persoon op dat moment geen raad mee weet. Omdat een oplossing dan niet meteen wordt gevonden, wordt het probleem vaak ver weggestopt. Je bouwt dan als het ware een muur op, waar jij je achter kunt schuilen en de pijn, angst of verdriet jou niet kan raken. De levensenergie wordt op dat moment geblokkeerd, waardoor de organen waar de emoties zich huisvesten ziek kunnen worden. Vanaf dat moment begint jouw lichaam al signalen af te geven. Soms subtiel maar soms heb je wat meer nodig om naar jouw lichaam te leren luisteren. Tijdens het magnetiseren nabij Maastricht help ik jou door blokkades op te heffen. Dit doe ik door middel van handoplegging of de handen boven je lichaam te leggen. Door het opheffen van de blokkades kan de levensenergie weer vrij stromen en wordt jouw zelf herstellend vermogen weer op gang gebracht. Met behulp van magnetiseren nabij Maastricht pak je dus de oorzaak aan waarom jij ziek bent geworden, want dat gebeurt namelijk niet zomaar.

Wat kan magnetiseren nabij Maastricht voor jou doen?

Magnetiseren nabij Maastricht helpt jou bij lichamelijke klachten en op emotioneel, mentaal en/of spiritueel gebied. Het kan overigens ook zeer effectief zijn voor gevoelige, intuïtieve kinderen en volwassen, wie doorgaans op zoek zijn naar balans in hun leven en graag willen leren om te gaan met hun hoge sensitiviteit. Daarnaast is het ook een ontzettend goede aanvulling op jouw spirituele ontwikkeling. Of je nu jong of oud bent, magnetiseren nabij Maastricht pakt de oorzaak van jouw klachten aan. De behandeling werkt overigens ook zeer ontspannend en zal je volledig opladen, ook al heb je geen klachten. Ben jij dus op zoek naar meer energie voor alle uitdagingen in het dagelijks leven? Neem dan een behandeling magnetiseren nabij Maastricht. Tijdens de behandeling bied ik een luisterend oor en zal ik je ook op andere manieren proberen te helpen om van je klachten af te komen.

Wil jij je laten magnetiseren nabij Maastricht? Kies dan voor Via Novalis

Voor jouw persoonlijke ontwikkeling en een gezonde dosis ontspanning kun je terecht bij spiritueel centrum Via Novalis. Ik zal je ondersteunen in jouw persoonlijke reis en je helpen ontdekken wie je bent, wat je wilt en wat goed voor jou is. Bij Via Novalis leer je dat het goed is om jezelf soms op de eerste plek te zetten en dat ook jij over unieke kwaliteiten beschikt. Ik ga je helpen om het positieve uit negatieve ervaringen te halen. Je hebt niet voor niets de touwtjes in handen en je bepaalt helemaal zelf hoe je jouw leven leidt. Bij Via Novalis kun je daarom kiezen uit verschillende behandelingen, cursussen en methoden, waaronder: magnetiseren nabij Maastricht, Reiki, Reiki inwijding, cursus spirituele ontwikkeling, gespreksgroep Aquarius, healing Tao én Chi Kung. Voor een gezonde dosis ontspanning en goede begeleiding tijdens jouw levensweg kies je voor spiritueel centrum Via Novalis.

Magnetiseren maastricht