Ontspannen

Spirituele Begeleiding Limburg


Spirituele begeleiding in Limburg kan een hele goede stap voor je zijn als je al een tijdje het gevoel hebt dat je stil staat in je leven. Je weet niet zo goed wat je wilt en wat jouw plek is binnen deze hectische wereld. Je voelt je onbegrepen en mist een bepaald gevoel van warmte. Je merkt dat je het moeilijk vindt om met tegenslagen om te gaan en je ziet het glas eerder halfvol dan halfleeg. Tijd voor verandering! Ik ga jou helpen met je spirituele ontwikkeling en begeleid jou naar jouw eigen, unieke pad. Een pad met meer zonneschijn dan regen aan het einde van de tunnel. Door de juiste gesprekken te voeren en je te introduceren aan de juiste ontwikkelingsmethodes, leer ik je om je leven een zeer positieve draai te geven.

Wat houdt spirituele begeleiding in?

Vaak linken mensen spiritualiteit aan paranormale gaven, mensen die helderziend zijn of aan een medium. Dit is echter een misverstand omtrent spiritualiteit. Spiritualiteit is voornamelijk gericht op jouw geestelijke ontwikkeling. Spiritualiteit draait om de manier waarop jij denkt, handelt en in het leven staat.

Wanneer je bij mij een afspraak maakt voor spirituele begeleiding in Limburg, dan ga ik jou voornamelijk leren om anders over het leven na te denken. Je krijgt door de sessies een verruimde visie. In plaats van te denken “Ik ben een slachtoffer, er overkomen mij allemaal slechte dingen en ik kan er niks aan doen”, ga je je juist veel meer richten op de positieve kanten van een situatie. Je leert om in elke uitdaging een pluspunt te zien. Op deze manier ga je het leven veel meer waarderen en maak je pas echt een persoonlijke groei door. Je gaat niet alleen het leven meer waarderen, maar ook jezelf. Ik ga je namelijk laten inzien dat je trots mag zijn op jezelf en dat je jezelf af en toe in het zonnetje mag zetten.

Naast anders denken over het leven, ga ik je ook aansporen om echt op een andere manier te leven. Ik ga je bijvoorbeeld leren hoe je het beste kunt ademen, eten en met je gevoelens kunt omgaan. Dit doe ik aan de hand van diverse ademhalingsoefeningen, aarde-oefeningen, meditaties en Chi Kung oefeningen. Je zult merken dat je door je verandering in handelingen en denkwijze veel meer de kans krijgt om te groeien en bloeien.

Hoe ziet een sessie spirituele begeleiding in Limburg eruit?

De sessie spirituele begeleiding in Limburg wordt volledig ingericht op jouw wensen en vragen. Samen bespreken we welke dingen en zaken er op dat moment bij jou spelen en gaan we op zoek naar de beste manier om hiermee om te gaan. Op basis van jouw uitdagingen en vraagstukken ga ik bepalen hoe de spirituele begeleiding sessie in Limburg er precies uit gaat zien. Om te beginnen zullen we hoogstwaarschijnlijk een goed en uitgebreid gesprek hebben. Vervolgens kunnen we het gesprek aanvullen met oefeningen en kunnen we eventueel gebruikmaken van spirituele kaarten. Op basis van mijn intuïtie en ervaring selecteer ik een methode die voor jou het beste werkt en die jou beter gaat laten voelen.

Prijs van spirituele begeleiding in Limburg

De spirituele begeleiding bij Via Novalis in Sittard kost € 30,- per uur. We raden je aan om wekelijks een sessie van een uur in te plannen om echt veranderingen in je leven te gaan opmerken. Om bepaalde gewoontes en denkwijzen te veranderen is er vaak tijd nodig. Gun jezelf deze tijd en onthoud dat er aan het einde van de rit een verbeterde versie van jou op je te wachten staat.

Uiteraard ben je vrij om te bepalen hoe vaak jij een sessie inplant. Ik ben op dat vlak zeer flexibel en vind het vooral belangrijk dat jij zoveel mogelijk profijt uit de sessies haalt. Wil je graag eens een sessie uitproberen of wil je meer informatie? Bel me dan gerust een keer op of laat een bericht achter via het contactformulier. Ook kun je een bezoekje brengen aan onze Spirituele Begeleidingsstudio in Sittard! Ik kijk er al naar uit om je te ontmoeten en je te helpen met je spirituele ontwikkeling!

Veel liefs, Ellie.

 


Meer over Via Novalis

Via Novalis is een centrum waar jij terecht kunt om te ontspannen en om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Als eigenaar van dit spirituele centrum help ik jou om te ontdekken wie je bent, wat je wilt en waar jij je goed bij voelt. Ik ondersteun je bij jouw unieke reis en leer je om jezelf op de eerste plaats te zetten. Ik geef je de motivatie om het leven op jouw eigen bijzondere manier in te kleuren. Hiervoor maak ik gebruik van verschillende methoden en cursussen. Denk bijvoorbeeld aan mindfulness, Healing TaoChi Kung, Reiki inwijding en de cursus spirituele ontwikkeling. Neem contact met me op als je klaar bent om jezelf verder te ontwikkelen op persoonlijk vlak.