Eigenwaarde

Cursus Spirituele Ontwikkeling: Reis naar Jezelf


Een cursus spirituele ontwikkeling iets voor jou? Denk je wel eens bij jezelf: Wie ben ik eigenlijk? Wat doe ik hier? Wat is mijn doel in mijn leven? Ben ik wel goed geaard?  Wat wil ik eigenlijk? Of zit je helemaal vast en weet je niet meer welke weg je in zal slaan. Wellicht vind je het moeilijk om los te kunnen laten.

Dan zou de cursus spirituele ontwikkeling of wel de Reis naar jezelf wat voor jou kunnen zijn. Samen met mij ontdekken wie jij bent, op jouw eigen unieke pad te ontdekken wat jouw talenten zijn, weten waarom je op deze aarde bent. Leren te luisteren naar jouw intuïtie. Jezelf centraal zetten, door in jouw eigen kracht te gaan staan en zo meer rust, ontspanning, vrede en geluk in jezelf te vinden. Deze cursus spirituele ontwikkeling rijkt jou de tools aan om jou te ondersteunen om meer inzichten, bewustzijn en een beter zelfbeeld te krijgen en te zien hoe waardevol jij bent.

Wat wij gaan doen in cursus spirituele ontwikkeling de reis naar jezelf?

Bij deze cursus spirituele ontwikkeling wordt gebruik gemaakt van inzicht kaarten, bewustzijnskaarten, emotie kaarten, spirituele spellen, aarde oefeningen, meditaties, visualisaties en Chi Gong oefeningen. Je gaat je eigen muur bouwen en ook leren afbreken door het gebruik van een blokkenspel. Ook wordt er gebruik gemaakt van het boek “Niet morgen maar nu” van Wayne Dayer. Door het lezen van het boek en de vragen te beantwoorden krijg je meer inzicht en bewustzijn in jouw persoonlijke ontwikkeling. Het geeft jouw meer zelfvertrouwen en een beter zelfbeeld. Het helpt jou op de weg naar jouw spirituele groei.
Spirituele Ontwikkeling

Hoe wij dat gaan doen

Wij beginnen met een meditatie om de spanning en hectiek van de dag los te laten. Daarna nemen wij samen het huiswerk door van het boek “Niet morgen maar nu”. Ik geef hier ook even aan dat er ook dagen zijn waarbij geen huiswerk gemaakt wordt, omdat er dan gebruik wordt gemaakt van een spel. Zo maken wij ook gebruik van inzicht kaarten, bewustzijnskaarten en lekker ontspannen en bewegen met Chi Gong oefeningen. Dit gebeurt zowel staand, liggend of zittend. We sluiten af met een meditatie. Je krijgt op het einde het huiswerk mee voor de volgende keer. Ook ontvang je de hand out van die dag. Ik maak ook tijdens deze cursus gebruik van Healing Tao. Healing tao is een zelfhulp methode om het lichaam goed te ontspannen en te ontgiften en beter met emoties en gevoelens leren om te gaan, waardoor je meer in balans bent. Weet dat jij centraal staat bij mij.
Cursus Spirituele Ontwikkeling
Wie pakt zijn koffer en gaat met mij op reis. Je zult van jezelf verstelt gaan staan wie jij werkelijk bent en hoe uniek je bent. We zijn namelijk allen uniek en hebben een schatkamer. In die schatkamer zit een mooie stralende diamant. Je zult alleen zelf moeten graven om de schatkist te vinden en daarbij kan ik jouw ondersteunen met deze cursus de spirituele ontwikkeling.
De Reis naar Jezelf is een reis die je zal confronteren met je eigen ik, maar die jou uiteindelijk rust, geluk, ontspanning en vrede zal geven.

 

Jouw uiteindelijke bestemming van je reis is:


Contact maken met jouw Goddelijke deel in jouw hart, weten en voelen dat het er is.

 

De cursus duur en kosten van de Spirituele Ontwikkeling “Reis naar Jezelf”.

De reis naar jezelf is een cursus die in 16 lessen gehouden wordt.
De bijeenkomsten zullen 1 maal in de 2 weken gegeven worden.
De datums worden in onderling overleg bepaald.

De gehele cursus inclusief lesmateriaal en het boek “Niet morgen maar Nu” kost: € 350 vooraf te betalen op rekening IBAN: NL95INGB0701921544
Met vermelding ‘naam + Reis naar Jezelf
Ook kun je contant betalen. Indien gewenst kun je ook in termijnen betalen.

Voor verdere informatie of het maken van een afspraak neem dan gerust telefonisch contact met me op of maak gebruik van het
contactformulier.

Ik verheug me al om met je samen te werken.

Liefs Ellie

In deze cursus Spirituele Ontwikkeling sta JIJ Centraal

Spirituele Ontwikkeling