Eigenwaarde

Cursus Spirituele Ontwikkeling: Reis naar Jezelf


Misschien is een cursus spirituele ontwikkeling iets voor jou? Denk je wel eens bij jezelf: wie ben ik eigenlijk en wat is mijn doel in het leven? Ben ik wel goed geaard? Wat wil ik eigenlijk en wat wil ik graag doen? Wellicht zit je helemaal vast en weet je niet meer welke weg je in moet slaan, of je vindt het moeilijk om los te kunnen laten.

In die gevallen kan een cursus spirituele ontwikkeling, wat ik ook wel de Reis naar jezelf noem, ongetwijfeld iets voor jou zijn. Samen met mij gaan we ontdekken wie jij écht bent. Tijdens deze reis naar jezelf volgen we jouw eigen unieke pad, waar we gaan ontdekken wat jouw talenten zijn en erachter komen waarom je op deze aarde bent. Tijdens de cursus spirituele ontwikkeling ga ik je leren luisteren naar jouw intuïtie. Jij gaat leren om jezelf centraal zetten, door in jouw eigen kracht te gaan staan. Op deze manier ga je meer rust, ontspanning, vrede en geluk in jezelf vinden. De cursus spirituele ontwikkeling rijkt jou de tools aan, waarmee je ondersteund wordt om meer inzichten, bewustzijn en een beter zelfbeeld te krijgen. Uiteindelijk ga jij inzien hoe waardevol jij écht bent. Meer informatie? Lees ook eens mijn pagina over energetische healing in Maastricht.

Wat gaan we doen tijdens de cursus spirituele ontwikkeling: de reis naar jezelf?

Tijdens de cursus spirituele ontwikkeling wordt gebruik gemaakt van inzicht kaarten, bewustzijnskaarten, emotie kaarten, spirituele spellen, aarde oefeningen, meditaties, visualisaties en Chi Gong oefeningen. Met behulp van een blokkenspel ga jij je eigen muur opbouwen en vervolgens leren deze weer af te breken. Ook wordt er gebruik gemaakt van het boek “Niet morgen maar nu” van Wayne Dayer. Door het lezen van het boek en daarbij vragen te beantwoorden, krijg je meer inzicht en bewustzijn in jouw persoonlijke ontwikkeling. De cursus zorgt ervoor dat je meer zelfvertrouwen en een beter zelfbeeld ontwikkeld. Het helpt je op weg naar jouw spirituele groei.
Spirituele Ontwikkeling

Hoe wij dat gaan doen

We beginnen altijd met een meditatie oefening om de spanning en hectiek van de dag los te laten. Daarna nemen we gezamenlijk het huiswerk door met betrekking tot het boek: “Niet morgen maar nu”. Er zijn overigens ook dagen waarvoor geen huiswerk gemaakt hoeft te worden, op deze dagen maken we namelijk gebruik van een spel. Zo maken we bijvoorbeeld ook gebruik van inzicht kaarten, bewustzijnskaarten én gaan we lekker ontspannen en bewegen door middel van Chi Gong oefeningen. Deze oefeningen worden zowel staand, liggend of zittend uitgevoerd. We sluiten de bijeenkomst altijd af met een meditatie, waarna je aan het einde het huiswerk meekrijgt voor de volgende keer en de hand-out van die dag ontvangt. Tijdens de cursus spirituele ontwikkeling maak ik ook nog gebruik van Healing Tao. Healing tao is een zelfhulp methode, waarmee je het lichaam goed kunt ontspannen en ontgiften. Daarnaast leer je beter met emoties en gevoelens om te gaan en raak je meer in balans. Tijdens de cursus sta jij als persoon centraal.
Cursus Spirituele Ontwikkeling
Wie pakt zijn koffer en gaat met mij op reis? Je zult van jezelf verstelt staan, om wie jij werkelijk bent en hoe uniek je bent. Ieder mens op aarde is namelijk uniek en heeft een persoonlijke schatkamer in zich. In deze schatkamer zit een prachtig stralende diamant. Alleen zal je zelf moeten graven om deze schatkamer te vinden, maar daar kan ik jou met behulp van de cursus spirituele ontwikkeling wel bij ondersteunen.
De Reis naar Jezelf gaat je confronteren met wie je werkelijk bent, maar gaat jou uiteindelijk wel rust, geluk, ontspanning en vrede brengen.

 

De uiteindelijke bestemming van jouw reis is:


Contact maken met jouw Goddelijke deel in je hart, door te weten en voelen dat het er is.

 

De duur en kosten van de cursus Spirituele Ontwikkeling “Reis naar Jezelf”.

Op zoek naar een cursus spirituele ontwikkeling in Limburg? De reis naar jezelf is een 16 lessen durende cursus, in de vorm van bijeenkomsten in ons spiritueel centrum.
Deze bijeenkomsten worden één keer in de twee weken gehouden.
De datums, waarop de bijeenkomsten worden gehouden, worden in onderling overleg bepaald.

De gehele cursus inclusief lesmateriaal en het boek “Niet morgen maar Nu” kost in totaal € 450,-.
Dit bedrag dient vooraf te worden betaald op het volgende IBAN rekeningnummer: NL95INGB0701921544, met de vermelding ‘naam + Reis naar Jezelf’. Ook is het mogelijk om dit contant te betalen, of indien gewenst in termijnen.

Voor verdere informatie of het maken van een afspraak neem dan gerust telefonisch contact met me op, of maak gebruik van het
contactformulier.

Ik verheug me er al op, om met je samen te werken.

Liefs Ellie

In deze cursus Spirituele Ontwikkeling sta JIJ Centraal

Spirituele Ontwikkeling