Magnetisme

Magnetiseren Limburg


Hallo ik ben Ellie en ik ben magnetiseur in Limburg. Magnetiseren Limburg ligt in Sittard. In een rustige straat. Het heeft een mooie zen voortuin en een rustige uitstralende praktijk waar je heerlijk kunt ontspannen en tot jezelf kunt komen in een huiselijke sfeer.

Magnetiseren in Limburg

Magnetiseren LimburgMagnetisering is het herstellen van de balans tussen lichaam, geest en ziel. Dat wordt gedaan door een vorm van energie ook wel Chi – levensenergie genoemd. Waar komt die energie vandaan? Energie is overal om ons heen. Men is zich er alleen niet altijd bewust van. Alles is energie, zoals alles Yin en Yang is, en als deze uit balans is kun je blokkades opbouwen zodat de energie niet goed kan doorstromen in jouw lichaam en je ziek kunt worden. Blokkades zijn problemen of situaties waar een mens die zich op het moment als ze zich voordoen geen raad mee weten. Een oplossing wordt niet altijd meteen gevonden en dan wordt het probleem meestal ver weggestopt. Op deze wijze leert een mens een muur op te bouwen waar hij zich achter kan verschuilen en zo maskers gaat opzetten, zodat de pijn en angst en verdriet die hij niet kan hanteren hem niet zullen raken. De levensenergie kan zich dan gaan blokkeren zodat jouw organen waar de emoties en gevoelens huisvesten ziek kunnen worden en jouw lichaam gaat jou dan signalen geven dat er iets niet klopt. Soms subtiel en soms is er wat meer nodig om naar deze signalen van jouw lichaam te leren luisteren.

Een magnetiseur kan jou dan helpen door handoplegging of de handen boven het lichaam te leggen. De levensenergie weer kan stromen zodat jou zelf herstellend vermogen weer in gang gebracht wordt. Zo kan een magnetiseur ook de oorzaak aanpakken waarom jij ziek bent geworden want dat gebeurt niet zomaar. Jouw lichaam wil jou hier mee zeggen en vraagt of jij wil luisteren naar dat signaal en het niet allen maar verdoven. Door geen pijn te willen voelen met tabletten. Weet als je behoorlijk ziek bent dat je niet naar de subtiele signalen hebt geluisterd van jouw lichaam. Het gaat niet alleen maar om de symptomen te bestrijden maar oorzaken aanpakken zodat die signalen niet meer nodig zijn.

 Wat kan magnetiseren in Limburg voor jou doen?

Magnetiseren in Limburg kan jou helpen bij jou lichamelijke klachten en ook op emotioneel, mentaal of spiritueel gebied. Magnetiseren in Limburg kan ook zeer effectief zijn voor gevoelige intuïtieve kinderen en volwassenen die op zoek zijn naar balans in hun leven en willen leren omgaan met hun hoog sensitiviteit. Ook is het een goede aanvulling op jouw spirituele ontwikkeling. Magnetiseren is toegankelijk voor jong en oud en het pakt de oorzaak aan. Een behandeling magnetiseren is ook fijn en ontspannend om opgeladen te worden ook al zijn er geen klachten. Hierdoor krijg je meer energie voor de uitdagingen in jouw dagelijkse leven. Ik maak tijdens de behandeling ook gebruik maak van mijn paranormale gaven. Op deze manier kan ik mij nog beter op jou kan instellen Tijdens de behandeling ben ik een luisterend oor voor jou als je daar behoefte aan hebt. Ik wil hier ook aangeven dat ik niet bepaal of ik wat doorkrijg, dat is niet aan mij. Ik ben alleen het kanaal. Zo maak ik ook gebruik van Reiki. Mocht je daar meer over willen weten kijk dan op mijn reiki pagina.

Magnetisering Limburg kan jouw ondersteunen bij:Magnetiseren Limburg

Lichamelijke klachten

Emotionele klachten

Mentale klachten

Spirituele klachten  

De Behandelingsduur en kosten van Magnetiseren

De behandeling magnetiseren in Limburg vindt altijd door middel van een één op één gesprek plaats in een rustige sfeer en huiselijke omgeving.
Een behandeling kost € 45 per consult (contante betaling).

De tijdsduur van een behandeling is 1 tot 1-,5 uur. Er wordt niet zo op tijd gelet. Mocht er iets tussen gekomen zijn op de afgesproken tijd laat mij dat even op tijd weten zodat ik de mogelijkheid hebt de tijd in te plannen voor iemand anders.

Voor verdere informatie of het maken van een afspraak neem dan gerust telefonisch contact met me op of maak gebruik van het contactformulier.

Ik verheug mij erop jou te ontmoeten in mijn praktijk.

Liefst Ellie