Magnetisme

Magnetiseren in Limburg


Hallo ik ben Ellie en ik ben magnetiseur in Limburg. Magnetiseren Limburg ligt in Sittard, nabij Maastricht. In een rustige straat. Het heeft een mooie zen voortuin en een rustige uitstralende praktijk waar je heerlijk kunt ontspannen en tot jezelf kunt komen in een huiselijke sfeer.

Magnetisering in Limburg

Magnetiseren LimburgMagnetisering (in Limburg) is het herstellen van de balans tussen lichaam, geest en ziel. Dat wordt gedaan door een vorm van energie die Chi, oftewel levensenergie, wordt genoemd. Waar komt die energie vandaan? Energie is overal om ons heen. Men is zich er alleen niet altijd bewust van. Alles is energie, zoals alles Yin en Yang is, en als deze uit balans is, kun je blokkades opbouwen zodat de energie niet goed kan doorstromen in jouw lichaam en je ziek kunt worden. Blokkades zijn problemen of situaties waar een mens die zich op het moment als ze zich voordoen geen raad mee weten. Een oplossing wordt niet altijd meteen gevonden en dan wordt het probleem meestal ver weggestopt. Op deze wijze leert een mens een muur op te bouwen waar hij zich achter kan verschuilen en zo maskers gaat opzetten, zodat de pijn en angst en verdriet die hij niet kan hanteren hem niet zullen raken. De levensenergie kan zich dan gaan blokkeren, waardoor de organen waarin emoties en gevoelens huisvesten, ziek kunnen worden. Jouw lichaam gaat jou dan signalen geven dat er iets niet klopt. Dit gebeurt vaak op een subtiele manier en daarom is er soms wat meer nodig om naar deze signalen van jouw lichaam te leren luisteren.

Een magnetiseur kan jou in zo’n geval helpen door handoplegging of door de handen boven het lichaam te leggen. De levensenergie kan zo weer gaan stromen, zodat jou zelf herstellend vermogen weer in gang gebracht wordt. Zo kan een magnetiseur ook de bron van jouw ziekte aanpakken, want ziek worden, gebeurt uiteraard niet zomaar. Jouw lichaam wil jou hier iets mee zeggen en vraagt of jij wil luisteren naar dat signaal. Het is juist belangrijk om dat signaal niet alleen maar te verdoven middels tabletten bijvoorbeeld om geen pijn meer te hoeven voelen. Weet als je behoorlijk ziek bent, dat je niet naar de subtiele signalen van jouw lichaam hebt geluisterd. Het gaat niet alleen maar om de symptomen bestrijden, maar ook om de oorzaken aanpakken zodat die signalen niet meer nodig zijn.

 Wat kan magnetiseren in Limburg voor jou doen?

Magnetiseren in Limburg kan jou helpen bij jouw lichamelijke klachten, maar ook op emotioneel, mentaal of spiritueel gebied. Magnetiseren in Limburg kan ook zeer effectief zijn voor gevoelige intuïtieve kinderen en volwassenen die op zoek zijn naar balans in hun leven en willen leren omgaan met hun hoge sensitiviteit. Ook is magnetisering een goede aanvulling op jouw spirituele ontwikkeling. Magnetisering Limburg is toegankelijk voor jong en oud en het pakt de oorzaak aan. Een behandeling magnetiseren is ook fijn en ontspannend om opgeladen te worden indien je geen klachten hebt. Door de behandeling krijg je namelijk meer energie voor de uitdagingen in jouw dagelijkse leven. Ik maak tijdens de behandeling ook gebruik van mijn paranormale gaven. Op deze manier kan ik mij nog beter op jou kan instellen. Tijdens de behandeling ben ik een luisterend oor voor jou, mocht je daar behoefte aan hebben. Ik wil ook graag van tevoren aangeven dat ik niet kan bepalen of ik wat doorkrijg, dat is namelijk niet aan mij. Ik ben alleen het kanaal. Zo maak ik ook gebruik van Reiki. Mocht je daar graag meer over willen weten, neem dan eens een kijkje op mijn reiki pagina.

Magnetisering Limburg kan jouw ondersteunen bij:Magnetiseren Limburg

Lichamelijke klachten

Emotionele klachten

Mentale klachten

Spirituele klachten  

De Behandelingsduur en kosten van Magnetiseren Limburg

De behandeling magnetiseren in Limburg vindt altijd plaats door middel van een één-op-ééngesprek in een rustige sfeer en in een huiselijke omgeving. Een behandeling kost € 50 per consult. De tijdsduur van een behandeling is ongeveer 1 tot 1,5 uur. Er wordt echter nooit zo op tijd gelet. Mocht er iets belangrijks tussen gekomen zijn op de afgesproken tijd, laat het mij dat even op tijd weten. Zo heb ik namelijk de mogelijkheid om deze tijd in te plannen voor iemand anders.

Voor verdere informatie of voor het maken van een afspraak, kunt u altijd even telefonisch contact met me opnemen. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van het contactformulier.

Ik verheug mij erop om jou te ontmoeten in mijn praktijk.

Liefst Ellie