Happy Me: Wat is jouw Talent?

Happy Me Loopbaanbegeleiding Maastricht


Wat houdt Happy Me Loopbaanbegeleiding Maastricht in

Voordat ik daar iets over vertel eerst het volgende. Je bent op mijn site terecht gekomen, omdat er iets met jouw loopbaan lees werk aan de hand is waarover je niet tevreden bent. Dit kan van alles zijn. Verkeerde beroep, bedrijf, functie, afdeling, collega’s enz. Wellicht te stressvolle baan of, nog erger, je loopt tegen of hebt een burn-out. Of je staat aan het begin van je loopbaan en weet niet wat je wil. Daarnaast kan het zijn dat je werk niet meer matcht met jouw privé leven. Zo kan ik nog een heel rijtje opnoemen.  Uiteindelijk valt het samen te vatten als “je wil wat anders, maar weet niet hoe”.

Op internet zijn vele bedrijven die daar hulp in bieden. Maar jij bent op mijn site beland en dat is geen toeval. Happy Me bied je in jouw proces ondersteuning aan. Echter, op een andere wijze als de meest gangbare. De meeste andere benaderen vaak op een bedrijfsmatige wijze jouw probleem. Bij Happy Me Loopbaanbegeleiding Maastricht gaat het anders. Ten eerste gaat het niet om een probleem, maar om een uitdaging die jij hebt. Het gaat namelijk eerst en vooral om jou. De hamvraag hierbij is: Wie ben ik? Wat wil ik? En waardoor bereik ik dat? Als je daarachter bent gekomen, dan is het ook veel makkelijker de juiste keuzes te maken. Ook help ik je graag met je spirituele begeleiding in Limburg, die je hier vindt.

Hoe gaat Happy Me Loopbaanbegeleiding Maastricht te werk

Het meest essentiële is dat het maatwerk is. Geen enkel proces is hetzelfde aangezien ieder persoon anders is en ook andere wensen heeft. Centraal in de begeleiding staan de 3 W’ s. Wie ben ik? Wat wil ik? Waardoor bereik ik dat? In het begin gaat het om te achterhalen wie je werkelijk bent. Vaak denken wij dat we onszelf goed kennen, echter niks is minder waar. Als je er achter bent gekomen wie je werkelijk bent, gaan we op zoek wat je ECHT voor werk wil. Dit gaat verder dan een leuke baan en geld verdienen.  Het moet ook passen in je privéleven zoals je gezin, hobby’s, enz. Het laatste traject is om alles wat je geleerd hebt, wie je bent en wat je wil, om te zetten in daden. Waardoor ga ik nu in mijn loopbaan c.q. werk het punt bereiken dat ik kan zeggen. HAPPY ME.

Wat maakt Happy Me Loopbaanbegeleiding Maastricht nu uniek

Ik werk uitsluitend met één op één begeleiding vanuit thuis. Jij krijgt de volledige aandacht en je komt niet in een groepsproces terecht waar jij je wellicht niet helemaal jezelf kunt zijn. Daarnaast is mijn thuispraktijk een sfeervol ingerichte “huiskamer”,  zodat jij je gelijk op je gemak voelt. De ontspannende sfeer is de basis om tot jezelf te komen en van daaruit dit proces aan te gaan. Ik zeg “proces”, omdat ik jou begeleid in de verandering die vanuit jezelf tot stand moet komen. Dit om de uitdaging aan te kunnen om anders met je leven c.q. werk om te gaan. Ik ben het luisterend oor voor jou en reik jou de tools aan die daarvoor nodig zijn.
Via_Novalis_Spiritueel_Centrum_Paviljoen

Hoe verloopt de Happy Me Loopbaanbegeleiding Maastricht?

Het hele traject bestaat uit een 15-tal sessies. Elke sessie duurt ongeveer 1 uur. De 3 W’ s, zoals eerder genoemd, duren elk 5 sessies. Dus we richten ons eerst 5 sessies om te achterhalen “Wie je bent” en daarna 5x de andere. De aanpak is heel ontspannend. Buiten het gesprek maak ik gebruik van diversen tools zoals kaartspellen, vragenlijsten en meditaties.  Ja je leest het goed: meditaties. Zoals je op de verdere site van Via Novalis kunt zien, is onze praktijk (mijn partner Ellie en ik) gericht op spiritualiteit. Niks hoogvliegend, nee, gewoon met de beentjes op de grond aan je persoonlijke (zowel geestelijk als lichamelijke) gezondheid werken. Daarbij is meditatie en een goede ademhaling een van de meest belangrijke onderdelen om tot jezelf en tot rust te komen. En dat is weer van belang i.v.m. jouw zoektocht met jouw loopbaan.

Kosten traject Happy Me Loopbaanbegeleiding Maastricht

Zoals aangeven duurt het hele traject 15 sessies van elk ongeveer 1 uur. In het begin zullen die wekelijks plaats vinden en na verloop van de tijd om de 2 weken. Uiteraard alles in onderling overleg. Al met al, zal het traject ongeveer een half jaar duren. Het geheel kost (inclusief materiaal) €550 excl BTW. Dit bedrag dient vooraf te worden betaald op het volgende IBAN-rekeningnummer: NL95INGB0701921544, met de vermelding ‘naam + Happy Me’. Betaling kan ook in 3 termijnen. Je kunt aan het Happy Me traject op particuliere basis als vanuit jouw werkgever deelnemen. Als je vanuit jouw werkgever er aan deelneemt, is het goed dit met hem te bespreken. Wellicht is hij als goede werkgever bereid jou de kosten geheel of gedeeltelijk te vergoeden. Hier vindt je tips over hoe je een moeilijk gesprek met je leidinggevende begint!

Interesse in Happy Me Loopbaanbegeleiding Maastricht?

Voor verdere informatie of het maken van een afspraak neem dan gerust telefonisch contact met me op, of maak gebruik van het
contactformulier. Heb je last van een burn-out? Bekijk dan onze Happy Me Burn-out in Maastricht pagina, ik help je graag verder!

Ik verheug me er al op om met je samen te werken.

Liefs Harrie