Happy Me: Samen lossen we het op

Happy Me Burn Out Maastricht


 

Als je last hebt van langdurige stress of spanningen, dan kun je een burn-out krijgen. Dit is zeer vervelend. Een burn-out zorgt voor geestelijke en lichamelijke uitputting. Je voelt je ontzettend uitgeput, gespannen en het kost je steeds meer moeite om je dagelijkse werkzaamheden uit te voeren. Heb jij hier ook last van en wil je graag weer de oude worden? Aan de hand van het Happy Me Burn-out traject in Maastricht help ik jou graag om weer meer rust te creëren in jezelf en in jouw leven. Ik ga je helpen om die burn-out te verslaan en samen zorgen we ervoor dat jij weer met energie en plezier je dagelijkse werkzaamheden kunt oppakken!

Kenmerken van een burn-out

Voel jij je uitgeblust, moe en is het lastig om je werkzaamheden en dagelijkse klusjes nog goed uit te voeren? Voelt het alsof je de controle verliest over jouw werk- en thuissituatie? Ben je snel geïrriteerd, prikkelbaar of heb je last van moodswings? Krijg je ook regelmatig last van lichamelijke klachten? Bij het ervaren van een of meerdere van deze klachten, bestaat er een grote kans dat jij tegen een burn-out aanloopt of er al een hebt.

Hulp inschakelen bij een burn-out

Gelukkig ben je terecht gekomen op mijn website. Dat betekent dat je toegeeft aan je situatie en dat je graag van je burn-out af wilt komen. Ik kan je hierbij helpen. Ik bied jou de juiste begeleiding bij jouw persoonlijke proces. We gaan tijdens het Happy Me traject samen onderzoeken waar de burn-out vandaan komt en tegen welke uitdagingen jij aan loopt in het leven. Ook gaan we dieper in op de belangrijke (3W’s)-vragen “Wie ben ik?”, “Wat wil ik?” en “Waardoor bereik ik dat?” Door een duidelijker beeld over jezelf te krijgen, ga jij veel meer rust ervaren in je leven en wordt het eenvoudiger om bepaalde stappen naar geluk te maken.

Unieke Happy Me begeleiding in Maastricht

Ik ga jou graag persoonlijk begeleiden middels een één-op-ééntraject in mijn rustgevend ingerichte “huiskamer”. Vanuit deze ontspannen sfeer, waarin jij je hopelijk snel op je gemak voelt, ga ik je begeleiden om tot jezelf te komen. We zetten samen een proces in werking om veranderingen in jezelf te brengen. Door het aanbieden van de juiste tools en een luisterend oor, begeleid ik jou zo goed mogelijk tijdens deze veranderingen. Door de juiste begeleiding zul jij een hele andere kijk krijgen op jouw leven en de uitdagingen die hiermee gepaard gaan. Alles zal een stuk luchtiger en positiever gaan aanvoelen.

Wat kan ik verwachten van een Happy Me traject bij burn-out in Maastricht?

Het traject is voor iedereen anders. Het wordt namelijk volledig afgestemd op jou als individu en op jouw uitdagingen. Vaak is te merken dat een burn-out voortkomt uit stressvolle situaties en onzekerheden, bijvoorbeeld op de werkvloer. Er is iets in jouw leven of in jouw carrière dat niet volledig loopt zoals jij dat graag wilt. Tijdens het Happy Me traject gaan we samen uitzoeken wat dit precies is en hoe jij hier verandering in kunt aanbrengen.

Uiteraard gaan we tijdens het traject zeer ontspannen te werk. Ten eerste, gaan we eens goed in gesprek. Dit kan zorgen voor verhelderende en motiverende inzichten. Ook maak ik gebruik van verschillende methodes en tools om ervoor te zorgen dat jij je weer een stuk beter gaat voelen. Hierbij kun je denken aan kaartspellen, vragenlijsten, vormen van meditatie en ademhalingstechnieken. De laatste twee zullen jou helpen om meer tot jezelf en tot rust te komen. Dat zijn precies de dingen die je nodig hebt om je weer goed en energievol te gaan voelen.

De opbouw van het traject

Hoe ziet het proces er precies uit? In het begin gaan we ons vooral focussen op wie jij als persoon bent. We denken vaak wel dat we onszelf uitstekend kennen, maar schijn bedriegt. Wie ben jij onder al die lagen nou echt? Zodra we hier samen zijn achter gekomen, gaan we kijken wat jou op het gebied van werk gelukkiger zou maken. Wat zou je graag voor werk willen doen? Hierbij hebben we het niet alleen over een leuke baan waarbij je lekker kunt cashen. De baan moet ook goed aansluiten op jou als persoon en op je gezinsleven.

In de laatste fase van het proces, ga ik je leren om alles wat je hebt geleerd over jezelf toe te passen in de praktijk. We gaan bepalen welke concrete stappen je moet nemen om weer op het punt te komen dat jij echt goed in je vel zit. Het moment dat je de burn-out hebt verslagen en alleen nog maar kunt spreken van een HAPPY ME.

Wat zijn de kosten van het traject?

Het Happy Me traject kost €550 excl. BTW (inclusief materiaal). Dit bedrag dient vooraf te worden betaald op rekeningnummer: NL95INGB0701921544, met de vermelding ‘naam + Happy Me’. Indien je het bedrag liever verspreid over een periode, is het ook mogelijk om te betalen in (drie) termijnen.

Hoelang duurt het Happy Me burn-out traject?

Het Happy Me burn-out traject in Maastricht zal bestaan uit vijftien sessies van elk één uur. In het begin van het traject vinden deze sessies elke week plaats en na een bepaalde tijd om de twee weken. De totale duur van het traject is ongeveer een half jaar, de tijd die nodig is om een burn-out te kunnen verslaan.

Neem contact op

Heb je nog vragen of wil je graag meer weten over het Happy Me burn-out traject in Maastricht? Twijfel dan niet om mij te bellen of gebruik te maken van het contactformulier. Naast het burn-out traject bieden wij ook spirituele begeleiding aan. Loop je vast in je carrière? Bekijk dan onze Happy Me Loopbaanbegeleiding in Maastricht pagina, ik help je graag weer op pad!

Ik kijk er al naar uit om je te ontmoeten en je te begeleiden bij jouw proces.

Liefs, Harrie