Intuïtie

Magnetiseren Sittard


Mijn naam is Ellie en ik ben magnetiseur in Sittard. Wil jij je graag laten magnetiseren in Sittard? Kom dan gerust langs bij mijn ontspannende praktijk, deze ligt namelijk in een rustige straat in de mooie bourgondische provincie Limburg. Het heeft een mooie voortuin, welke volledig zen is ingericht. De praktijk heeft een huiselijke sfeer dat rust uitstraalt, waar je heerlijk kunt ontspannen en weer terug bij jezelf kunt komen.

Wat houdt magnetisering in Sittard in?
Magnetiseren Sittard

In het kort betekent magnetiseren het herstellen van de balans tussen lichaam, geest en ziel. Dat wordt gedaan door een vorm van energie, ook wel Chi of levensenergie genoemd. Waar komt die energie dan vandaan? Levensenergie is overal om ons heen. Men is zich er alleen niet altijd bewust van. Alles is energie, zoals alles Yin en Yang is. Zodra je levensenergie uit balans is, is de kans groot dat je blokkades gaat opbouwen. Hierdoor kan je chi niet goed meer door jouw lichaam heen stromen en word je naar alle waarschijnlijkheid ziek. Blokkades kun je zien als problemen of situaties waar een mens zich, op het moment dat ze zich voordoen, geen raad mee weet. Een oplossing wordt niet altijd meteen gevonden en dan wordt het probleem meestal ver weggestopt. Op deze wijze leert een mens zichzelf aan een muur op te bouwen, waar hij zich achter kan verschuilen. De mens gaat vervolgens maskers opzetten zodat de pijn, angst en verdriet, waar hij niet goed mee kan omgaan, hem niet zullen raken. Vervolgens blokkeert de levensenergie en worden de organen waar de emoties en gevoelens huisvesten ziek. Jouw lichaam gaat je dan signalen geven dat er iets niet klopt, soms subtiel maar vaak is er wat meer nodig om naar deze signalen van het lichaam te leren luisteren. Een magnetiseur kan jou in dat geval helpen. Dit doen we ofwel door handoplegging of de handen boven het lichaam te leggen. Hierdoor kan de levensenergie weer stromen en wordt jou zelf herstellend vermogen weer in gang gebracht. Op deze manier is het voor een magnetiseur ook mogelijk om de bron van de ziekte aan te pakken, want dat gebeurt niet zomaar. Jouw lichaam wilt jou hier namelijk wat mee zeggen. Het vraagt in feite of jij wilt luisteren naar de signalen en het niet alleen maar verdooft met medicijnen om maar geen pijn te hoeven voelen. Weet als je behoorlijk ziek bent, dat je niet naar de subtiele signalen hebt geluisterd van jouw lichaam. Magnetiserin in Sittard draait dus niet alleen maar om het bestrijden van de symptomen, maar vooral ook om het aanpakken van de oorzaken. Op deze manier zullen die signalen vanuit jouw lichaam niet meer nodig zijn.

Wat kan magnetiseren in Sittard voor jou doen?

Magnetisering in Sittard helpt jou niet allen bij klachten, maar ook op emotioneel, mentaal en spiritueel gebied heeft het veel nut. Magnetiseren in Sittard kan daarnaast ook zeer effectief zijn voor gevoelige intuïtieve kinderen en volwassenen, die op zoek zijn naar balans in hun leven en willen leren omgaan met hun hoog sensitiviteit. Ook is het een goede aanvulling op jouw spirituele ontwikkeling. Magnetiseren in Sittard is toegankelijk voor jong en oud en pakt écht de oorzaak aan. Overigens werkt een behandeling magnetiseren ook heel goed als er geen klachten zijn, maar als je bijvoorbeeld lekker ontspannen wilt opladen. Jij zult op die manier namelijk veel meer energie hebben om alle uitdagingen in je dagelijks leven aan te gaan. Tijdens magnetisering in Sittard maak ik ook gebruik van mijn paranormale gaven. In dat geval kan ik mij nog beter op jou instellen. Ook bied ik tijdens de behandeling graag een luisterend oor voor je, mits je hier natuurlijk behoefte aan hebt. Ik wil er overigens graag bij zeggen dat ik niet zelf bepaal of en wat ik precies doorkrijg, dat is namelijk niet aan mij. Ik ben slechts het kanaal. Naast magnetiseren in Sittard bied ik ook vele andere behandelmethoden aan, denk bijvoorbeeld aan Healing Tao en Reiki. Mocht je hier meer over willen weten, kijk dan zeker even op mijn pagina over Reiki of Healing Tao. Reiki is namelijk niet hetzelfde als Magnetiseren. Lees op deze pagina wat precies de verschillen zijn tussen deze alternatieve geneeswijzen.
Magnetiseren Sittard

Magnetisering Sittard kan jouw ondersteunen bij:

  • Lichamelijke klachten
  • Emotionele klachten
  • Mentale klachten
  • Spirituele klachten  

De Behandelingsduur en kosten van Magnetiseren

Een behandeling magnetiseren in Sittard vindt altijd plaats door middel van een één op één gesprek. Dit gesprek vindt plaats in een huiselijke omgeving met een rustgevende sfeer.
Een behandeling kost €50,- per consult. Ik wil je graag verzoeken dit contant te betalen.

Er wordt niet op de tijd gelet. Maar om een indruk te krijgen, een consult duurt ongeveer 1 – 1,5 uur. Mocht er iets tussen gekomen zijn op de afgesproken tijd, is dat geen enkel problem. Laat het mij wel even op tijd weten. Dan heb ik namelijk nog de mogelijkheid om een ander in te plannen op dit tijdstip.

Heb je graag meer informatie, of wil je alvast een afspraak inplannen? Neem dan gerust telefonisch contact met me op, of maak gebruik van het contactformulier.

Ik verheug me al om met je samen te werken.

Liefs EllieMagnetiseren Sittard